Jessica Simpson neljä vuotta raittiina – jakoi pysäyttävän kuvan vuosien takaa

Jessica Simpson päätti neljä vuotta sitten jättää alkoholin.

Laulaja Jessica Simpson jakoi omalla Instagram-tilillään pysäyttävän kuvan neljän vuoden takaa. Tähti itse kirjoittaa kuvan olevan "tunnistamaton versio" hänestä itsestään.

Syy muuttuneeseen ulkomuotoon liittyy päätökseen jättää alkoholi.

– Tässä nimenomaisessa hetkessä tiesin, että sallisin itseni ottaa oman valoni takaisin, voittaa sisäisen taisteluni itsekunnioituksesta ja uskaltautua tähän maailmaan pistävän selkeästi, Simpson kirjoittaa julkaisuunsa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämän saavuttaakseni minun piti lopettaa alkoholin juominen, koska se sai mieleni ja sydämeni pyörimään samaan suuntaan ja rehellisesti sanottuna olin uuvuksissa. Halusin tuntea kivun, jotta pystyin kantamaan sitä kuin kunniamerkkiä, Simpson kirjoittaa.

Simpson hämmästelee, että tuosta mullistavasta hetkestä on jo neljä vuotta. Naisen mielestä alkoholismin ympärillä on myös paljon häpeää, minkä vuoksi hänen suurin koettelemuksensa oli hyväksyä epäonnistuminen, kipu ja itsetuhoisuus.

– Juominen ei ollut ongelma, minä olin. En rakastanut itseäni. En kunnioittanut omaa voimaani. Tänään kunnioitan. Olen tehnyt sovun pelkojeni kanssa ja hyväksynyt ne osat elämästäni, jotka ovat vain surullisia, Simpson kirjoittaa ja toteaa pitkän tekstin lopuksi: "Olen vapaa".

Pohjakosketus sai luopumaan juomisesta

Simpson kertoi People-julkaisulle tajunneensa olevansa todella pohjalla vuonna 2017. Nainen palaa tuohon hetkeen omissa muistelmissaan.

Simpson ja hänen aviomiehensä Eric Johnson olivat halloweenina 2017 matkalla viemään tytärtään kouluun. Simpson istui pelkääjän paikalla.

– Se oli 7.30 aamulla ja olin jo juonut, Simpson kirjoittaa muistelmissaan.

Simpson ja Johnson palasivat takaisin kotiin ja alkoivat valmistautua halloween-juhliin, jotka heidän oli tarkoitus isännöidä sinä iltana. Simpson muistelee hetkeä, kun hänen tiiminsä maskeerasi häntä valmiiksi ja hän yksinkertaisesti sammui.

Kun Johnson kysyi vaimoltaan, haluaisiko tämä auttaa lasten laittautumisessa, Simpson tajusi, ettei ollut mitenkään sellaisessa kunnossa, että olisi voinut auttaa.

– Olin kauhuissani, että he (lapset) olisivat nähneet minut siinä kunnossa. Minua hävettää myöntää, etten tiedä kuka auttoi heidät pukuihinsa sinä iltana, Simpson kirjoittaa.

Sinä iltana hän otti unilääkkeen ja nukkui seuraavana aamuna pitkään, ettei joutuisi kohtaamaan perhettään.

– Piileskelin kunnes he lähtivät ja aloitin sitten juomisen.

Simpsonin läheisiä ystäviä tuli käymään ja hän tunnusti heille, ettei tilanne ole enää hallinnassa. Sillä hetkellä hän päätti lopettaa juomisen ja aloittaa kuntoutuksen kohti raitista elämää.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat