Nainen latasi täyslaidallisen asiaa pandemiavuodesta 2020 – tunnustaa vihaavansa ihmisiä: "En keksi ketään, jota en vihaisi..."

Sa'iyda myöntää vihaavansa kaikkia ihmisiä. Koronapandemiavuosi ei suinkaan ole helpottanut tuntemuksia. – Et voi edes selata somea pysähtymättä ainakin kerran mutisemaan "mitä hittoa" itsellesi, Sa'iyda sanoo.

Sa'iyda Shabazz vihaa ihmisiä. Nainen kertoo Scary Mommy -sivustolla, että koronapandemiavuosi 2020 ei ole ainakaan parantanut tilannetta.

– En keksi ketään, jota en vihaisi yleisellä tasolla. Toki pidän läheisistäni. Mutta muut ihmiset? Jep, vihaan kaikkia, amerikkalainen Sa'iyda sanoo.

– Siis, ihmiset ovat k*sipäitä. En minä keksi sääntöjä, kerron vain faktat. Ihmiset ovat todellakin pahimpia, ja valehtelet, jos sanot, ettet koe samoin.

Keksisi "miljoona syytä" sille, miksi ihmiset ovat hirveitä

Sa'iyda kertoo voivansa kertoa ainakin "miljoona syytä" sille, miksi ihmiset ovat hirveitä.

– En sano, että tämä vuosi pahentaa tuntemuksiani ihmiskuntaa kohtaan. Mutta ihmisten vihaaminen tuntuu nyt paljon helpommalta kuin menneinä aikoina. Ihmiskunta antaa meille todella upeita esimerkkejä k*sipäisimmistä ihmisistä koskaan. Et voi edes selata somea pysähtymättä ainakin kertaa mutisemaan "mitä hittoa" itsellesi, Sa'iyda sanoo.

"Olen todella väsynyt olemaan koko ajan perheeni kanssa"

Naisen mukaan tuntemattomien vihaaminen ei sinänsä ole vaikeaa, mutta myös läheisten käytös aiheuttaa hänelle päänsärkyä. Erityisesti netissä moni tuntuu möläyttelevän, mitä sattuu.

– Yritän olla viettämättä aikaa netissä ihmisiä vihaten, mutta sanonpa vain, että päivä päivältä se on vaikeampaa. Näen jatkuvasti heidän tietämättömiä, ilkeitä ja täysin idioottimaisia kommenttejaan, ja se saa minut raivostumaan, Sa'iyda myöntää.

Hän uskoo, että koronapandemia on lisännyt ihmisten ilkeyttä. Myös Yhdysvaltain presidentti Trumpin möläytykset aiheuttavat Sa'iydassa vihan tunteita; tämän lisäksi hän vihaa esimerkiksi koronapandemian aikana kasvomaskeista kieltäytyviä ihmisiä, ja pandemiavuoden "uusi normaali arki" on lisännyt raivon tunteita joka päivä.

Sa'iydaJos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Minunkin on ikävä ystäviäni. Toivon, että voisin syödä sisällä ravintolassa, koska vihaan syödä pihalla. Kalenterini oli täynnä mahtavia asioita tänä vuonna, ja nyt en voi tehdä niistä yhtäkään. Ja lisäksi olen todella väsynyt olemaan koko ajan perheeni kanssa, Sa'iyda sanoo.

– Lapseni on ollut kotona maaliskuusta asti, ja huolimatta siitä, miten hänen seurastaan nautinkaan, olen noin kahden sekunnin päässä siitä, että jätän hänet keskelle peltoa pariksi tunniksi. On olemassa sellainen käsite kuin liikaa läheisyyttä.

"Vihaan ihmisiä enemmän kuin koskaan"

Sa'iyda kertoo olevansa väsynyt maailmaan. Hän haluaisi korona-arjen jo helpottavan.

– Vihaan ihmisiä enemmän kuin koskaan. On kurjaa, että olen tässä tilassa, mutten voi mitään tunteilleni. Ei kukaan halua kokea tällaista jatkuvaa burnoutin tunnetta, jonka muut ihmiset aiheuttavat. Mutta tässä nyt olemme, Sa'iyda sanoo.

– En tiedä, miten kauan kestämme, ennen kuin lakkaamme vain puhumasta toisillemme ikuisiksi ajoiksi. Ja tässä vaiheessa en ole edes varma, että koskaan ikävöisin puhumista.

Lue myös:

    Uusimmat