Jesse Puljujärvi pudotti hanskat! Kokenut tappelija koulutti yön AHL-kierroksella

Jesse Puljujärvi hakee NHL-läpimurtoa –"Nyt on fysiikka kunnossa" 1:28

Jääkiekossa NHL:n farmiliiga AHL:ssä nähtiin viime yönä kummia, kun Edmonton Oilersista Bakersfield Condorsiin lähetetty Jesse Puljujärvi tiputti hanskat ja tappeli vastustajajoukkue San Diego Gullsin kokeneen Corey Troppin kanssa.

Pääkuvan videolta Puljujärven mietteitä kesällä tulevasta NHL-kaudesta.

Tilanne nähtiin ottelun kolmannessa erässä. Vierasjoukkue Gullsin laituri Corey Tropp huitoi Puljujärveä pohkeille. 20-vuotias suomalaislupaus ei sulattanut tekoa, vaan huitoi takaisin ja pudotti hanskat kauden ensimmäisessä AHL-pelissään. 

Turhautuneen oloinen Puljujärvi kävi 29-vuotiaan vastustajansa kimppuun nyrkein, mutta joutui tappelussa enemmänkin puolustusasemiin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tropp on suomalaista huomattavasti kokeneempi tappelija, sillä hän myllytti edellisellä AHL-kaudella seitsemän kertaa. Vuotta aikaisemmin tapeluita oli neljä. Tropp pelaa neljättä kauttaan Gullsissa. 

Tappelu herätti runsaasti hämmennystä sosiaalisessa mediassa, sillä hymyileväisenä ja pisteitä tekevänä pelaajana tunnettu Puljujärvi ei ole tapellut ainakaan Pohjois-Amerikassa aikaisemmin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

NHL-seura Oilers varasi Puljujärven ykköskierroksella kesällä 2016. NHL-taival ei ole kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Suomalainen pelasi viime kaudella 65 ottelua tehoin 12+8.

Tällä kaudella pelejä taalajäillä on kertynyt 11, mutta Puljujärvi lähetettiin AHL:ään viime viikolla. 

Condors hävisi ottelun 1-4. Joukkue on Läntisen konferenssin häntäpäässä.

Juttua muokattu klo 9.02: Lisätty ottelun lopputulo, vaihdettu kuva ja video.

Lue myös:

    Uusimmat