SM-liigan ykköspyssy jätti jo seuransa, mutta uutta ei ole vielä tiedossa – kolme vaihtoehtoa tulevaksi suunnaksi

2:02
Julius Nättinen kertoi tulevaisuuden näkymistään MTV Urheilulle viime joulukuussa.

Jääkiekon SM-liigan maalipörssin päättyneellä kaudella voittanut Julius Nättinen ei ole vielä tehnyt sopimusta uuden seuran kanssa. 23-vuotiaalle keskushyökkääjälle ei tällä hetkellä kartoiteta paikkaa Pohjois-Amerikasta.

Viime kaudella JYPin paidassa 54 ottelussa 33+22=55 pistettä tehnyt Nättinen käytti sopimuksensa purkupykälän jyväskyläläisseuran kanssa reilu viikko sitten. Uutisia hänen uudesta seurastaan ei ole vielä kuulunut.

MTV Urheilun tietojen mukaan Nättisen tuleva seura ei ole myöskään vielä varmistunut. Pelaajan taustajoukot tekevät parhaillaan töitä, jotta työnantaja olisi tiedossa kesäkuun aikana.

Vaihtoehtoja on tällä hetkellä kolme: Ruotsin SHL, Sveitsin NLA ja venäläisvetoinen KHL. Paluu Pohjois-Amerikkaan on siis näillä näkymin poissa laskuista.

Nättinen on Anaheim Ducksin toisen kierroksen NHL-varaus kesältä 2015. Hän teki saman vuoden heinäkuussa tulokassopimuksen, mutta pelasi kahden OHL-junioriliigakauden jälkeen organisaatiossa vain kaudella 2017–18. Tuolloin paikka löytyi AHL-farmiseurasta San Diego Gullsista.

Anaheim ja Nättinen purkivat sopimuksensa syyskuussa 2018 ennen hyökkääjän paluuta JYP-paitaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja