Jesse Kaikuranta: Laihdutin ruokavalion avulla

Toisen sooloalbumin julkaiseva laulaja Jesse Kaikuranta on hoikistunut uusien elämäntapojensa myötä. Jesse kertoo laihtumisen olevan ruokavaliomuutosten ansiota.

Viime vuoden Syksyn sävel -kilpailun voittaja Jesse Kaikuranta julkaisee uransa toisen albumin marraskuun alussa. Kaikuranta on tyytyväinen Vaikka minä muutuin -nimeä kantavaan levyyn.

– Kun levyä alettiin tehdä, mietin, että mitähän tästä tulee. Nyt kun se on valmis, on sellainen fiilis, ettei ole mitään hätää, Kaikuranta sanoo MTV3.fille.

Uuden levyn julkaisun myötä Kaikuranta lähtee kiertämään Suomen keikkalavoja puoleksitoista kuukaudeksi. Joulun jälkeen tiedossa on kuukauden tauko, jonka laulaja aikoo käyttää lähinnä rentoutumiseen ja löhöilyyn.

Musiikin lisäksi Jesse on miettinyt kuluneen vuoden aikana elämäntapojaan. Uusien ruokatottumusten myötä laulajan varresta on karissut useita kiloja.

– En osaa sanoa tarkkaa kilomäärää. Ihmiset laihtuvat ja ihmiset lihovat, mikäs siinä, Jesse naurahtaa.

Laihtuminen on tapahtunut ainoastaan ruokavaliota muuttamalla. Liikuntaa Kaikuranta ei ole harrastanut omien sanojensa mukaan "tippaakaan".

– Katson tarkemmin, etten mätä kaikkea, mitä mieli tekee. En ole tehnyt mitään järjetöntä muutosta, mutta syön nykyisin vähemmän hiilihydraatteja ja enemmän proteiineja, laulaja kertoo.

Järjetön rakkaus -hitistä tunnettu Kaikuranta kertoi torstaina Radio Novan Enbuske&Linnanahde Crew’n haastattelussa, mistä laihduttaminen sai alkunsa.

– Tämä voi kuulostaa kliseiseltä, mutta tuli sellainen olo, että jos en tee sitä nyt, en tee sitä koskaan. Ja mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaikeammaksi laihduttaminen käy, Jesse pohti radiossa.

Laulaja myönsi, että karisseiden kilojen myötä olo on kevyempi.

– Oleminen on totta kai helpompaa, sillä nyt olen lähempänä sitä kokoa, mitä olen. Lipsahdin jostain syystä isommaksi, kuin normaalisti olin. Se oli vahinko, että olin niin isossa kunnossa, Kaikuranta totesi.

Jesse Kaikuranta vieraili torstaiaamuna MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa. Katso video!

Lue myös:

    Uusimmat