Komistunut Jesse Kaikuranta laihdutti useita kiloja

Samettiääninen Jesse Kaikuranta hurmaa kuulijoita tunteikkailla rakkauslauluilla, hoikistuneena ja komeampana kuin koskaan ennen.

Laulaja-laulunopettaja Jesse Kaikurannan ulkoinen androgyyninen habitus on poissa. Hänen hiuksensa ovat saaneet tummemman sävyn, myös silmien alarajaukset ovat kadonneet.

Jesse Kaikuranta on laihtunut.

– Laihduin Voice-kykykilpailun aikana jonkin verran, ja siitä oli hyvä jatkaa. Olen tarkempi mitä suuhuni laitan. En karppaa, mutta syön vähemmän hiilihydraattipitoisia ruokia kuin aiemmin. Olen laihtunut useita kiloja, sutjakka mies toteaa tyytyväisenä.

Myös pukeutumistyylisi näyttää muuttuneen?

– Olen aina kiinnittänyt huomiota pukeutumiseeni ja seuraan muotia. En tykkää kulkea ryysyissä. Koskaan ei tiedä, milloin joku innostuu kuvaamaan jossakin.

Jesse Kaikurannan laulamat voimaballadit Vie mut kotiin ja Järjestön rakkaus soivat monta kertaa päivässä radiokanavilla. Koskettavat kappaleet ovat tekstiltään syvällisiä ja niin totta, että lähes jokainen kuulija pystyy samaistumaan sanomaan.

Laulaja myöntää myös itse kokeneensa järjetöntä hulluuden tunnetta rakastuessaan.

– Yleensä rakastuminen tekee minusta kuitenkin enemmän sellaisen haaveilevan ja mietteliään. Sydämessä on ihana kutkuttava tunne. Tällä hetkellä haluan pysyä sinkkuna, sillä minulla on ura enemmän mielessä. Runsas kymmenen vuotta olen tehnyt musiikkia keikkailemalla, opetustyössä ja teatterissa. Uskon edelleen kovaan työntekoon, en tähdenlentoon, sympaattinen mies filosofoi MTV3.fille.

Muutto Helsinkiin

Jesse Kaikuranta asuu Kokkolassa, mutta hän etsii asuntoa Helsingistä.

– Muutan, jos kiva talo tulee eteen.

Marraskuun 2. päivä laulajalta ilmestyy debyyttialbumi Vie mut kotiin. Kappaleiden tekijäkaartiin kuuluvat muun muassa Aku Rannila, Hector, DJPP, Happoradion Aki Tykki, Paula Vesala, Saara Törmä ja Freeman.

Saara Törmän kanssa olen keskustellut paljon, myös siten olen osallistunut tekstien sisältöön, Jesse Kaikuranta sanoo.

– Levy on monipuolinen ja erilainen, mukana on elektronisia vaikutteita. Sanat ovat koskettavia.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat