Jenson Buttonin isä mukana poikansa riemussa

Brittilippuun kietoutunut John Button, Unkarin GP:n voittajan Jenson Buttonin isä, piteli sunnuntaina sikaria hampaidensa välissä ja käveli F1-varikolla tyytyväinen ilme kasvoillaan.

- Tämä ei ole vielä oikein uponnut, se on uskomatonta. Ja mikä mahtava kisa. Aivan ällistyttävä. Hän on aina hyvä liukkaissa olosuhteissa ja sateessa, mutta hän oli murskaava radalla. Se on uskomatonta, John Button hehkutti poikansa voitokasta suoritusta.

John Button on entinen rallicross-kuljettaja. Hän on kiertänyt ahkerasti poikansa F1-kisoja. Hänen mielestään Jensonilla ei ollut ankaria paineita voitottomuudestaan ennen sunnuntaista debyyttivoittoaan.

- Ihmiset sanoivat, että hänen täytyy päästä selässään olevasta apinasta eroon, muttei hänellä mitään apinaa ollut selässään. Se oli kaikilla muilla.

Jenson Button joutuu seuraavaksi suuntaamaan neljän päivän pr-matkalle Kiinan Shanghaihin, mutta isä pystyy jäämään Budapestiin juhlistamaan voittoa.

- Uskoakseni vanha poika nautiskelee tänä iltana. Näin hänen kasvonsa, kun olin palkintopallilla - hän pysyy täällä, Jenson Button totesi isänsä meiningistä sunnuntai-iltana.

Jenson Button ehti juuri kasvattamaan parran, jonka lupasi ajaa vasta ensimmäisen voittonsa jälkeen.

- En uskonut, että voittaisin kisan näin nopeasti. Pidän parrasta, mutta se täytyy nyt luullakseni ajaa pois. Se on vähän hippimäinen, Jenson totesi.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat