Räikkönen palaa lomalta pirteänä tositoimiin

F1-kuljettajat viettivät Unkarin GP:n jälkeen reilut kaksi viikkoa lomaa, koska testikiellon takia ajaminen ei ollut sallittua. Kimi Räikkönen vietti kesälomansa kotimaisemissa.

- Näin kavereita ja perhettä. Oli ihan piristävää, Kimi sanoi lomastaan MTV3:lle Turkin GP:n varikolla.

Räikkönen oli hyvässä vauhdissa MM-sarjan edellisessä osakilpailussa Unkarissa, jossa hän valtasi paalupaikan ja piti kisan kärkipaikkaa 17 kierroksen verran hallussaan. Suomalainen toivoo autonsa olevan iskussa myös Turkissa.

- En tiedä, mitä autoon on tehty, kun olen ollut lomalla. Kyllä varmaan jotain uutta on, mutta kun ei pysty testaamaan, on hankala kehittää mitään suurempaa uutta. Aina meillä jotain pientä on. Auton vauhti oli hyvää Unkarissa, mutta kisa oli niin sekava, ettei nähty, missä oltaisiin kisassa oltu. Uskon, että meillä on ihan suht hyvät mahdollisuudet, Räikkönen kertoi.

Räikkönen ei näe, että Turkin rata olisi luonteeltaan niin poikkeuksellinen, että voimasuhteet eroaisivat siellä totutusta.

- Jos on hyvä auto, on ihan sama minkälainen rata on. Automme peräpää on parantunut aikalailla, mikä on tärkeää joka radalla. Toivottavasti se toimii täälläkin, Kimi sanoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat