Mansell: Alonso vie mestaruuden

Entinen F1-maailmanmestari Nigel Mansell uskoo Renault'n Fernando Alonson voittavan viimeaikaisista takaiskuista huolimatta formula ykkösten tämän kauden mestaruuden.

Mansellin mielestä Ferrarin Michael Schumacher voi syyttää kauden päätteeksi vain itseään, mikäli Alonso juhlii tuolloin toista peräkkäistä mestaruuttaan. Mansellin mielestä Schumi heitti turhaan hukkaan Unkarin GP:ssä tarjolla olleen neljännen sijan.

- Olin aika järkyttynyt. Arvostan Michaelin taidot todella korkealle, mutta sunnuntaina hän ei ajanut hyvää kisaa. Viimeisellä varikkokäynnillä hänen olisi pitänyt vaihtaa alle kuivan kelin renkaat, sanoi Mansell.

Mestaruustaistelun Mansell veikkaa kääntyvän lopulta niukasti Alonson eduksi. Espanjalaisen etumatka Schumacheriin on kymmenen pistettä, kun kaudesta on ajamatta vielä viisi osakilpailua.

- Jos Michael olisi ajanut maaliin Unkarissa ja jättänyt virhearvioinnit tekemättä, niin olisin sanonut hänen hoitavan homman kotiin. Taistelu tulee kuitenkin olemaan äärimmäisen tasainen. Tällä hetkellä tilanne on mielestäni 50-50, mutta jos valitsisin suosikkeja, niin valintani olisi Alonso, ennusti Mansell Nobok Sports -verkkosivuille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat