Jennin lastenvaunut kaatuivat bussissa – nuoren tytön hieno ele liikutti: "Hän toimi todella rohkeasti"

Jenni kertoo olleensa tapahtumahetkellä hyvin järkyttynyt. Niinpä hän ei tajunnut edes kunnolla kiittää tyttöä. Nyt hän toivoo, että saisi välitettyä kiitokset perille!

Tamperelainen Jenni Turunen oli tulossa bussilla kotiin keskussairaalalta pienen vauvansa kanssa, kun vaunut yhtäkkiä bussin äkkinäisestä liikkeestä kaatuivat. Tilanne sattui 19. huhtikuuta noin puoli kahden aikaan iltapäivällä.

– Vauva tuli ulos vaunuista, vaikka oli vöissään kiinni, Jenni kertoo MTV Uutisille.

Bussi jatkoi matkaansa pysähtymättä. Jenni nosti vauvan syliinsä ja painoi stop-nappia. 

Seuraavalla pysäkillä bussi pysähtyi. Jenni nosti vaunut pystyyn ja alkoi keräillä tavaroitaan bussin lattialta. Vauva itki, samoin hän.

Silloin eräs arviolta noin 10–12-vuotias tyttö tuli kysymään, tarvitsiko hän apua tavaroiden keräämisessä. Tytön ele ilahdutti Jenniä järkytyksen keskellä todella kovasti.

Asiat järjestyivät lopulta

Bussi odotti, kunnes tavarat oli kerätty. Jenni jäi pois bussista ja soitti ambulanssin, koska oli huolissaan vauvastaan.

Sairaalaan asti ei ollut tarvetta mennä. Ambulanssihenkilökunnan tarkastuksen ja lääkärin konsultaation jälkeen Jenni ja vauva pääsivät lähtemään suoraan kotiin pysäkiltä.

Jenni kertoo, että pienokaiselle tuli vain pieni haavauma suuhun. Kotiin päin lähdettiin rauhoittunein mielin. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Tyttö ansaitsee kiitokset

Jenni kertoo olleensa tapahtumahetkellä hyvin järkyttynyt. Niinpä hän ei tajunnut edes kunnolla kiittää tyttöä tämän avuntarjouksesta.

– Olin siinä hetkessä niin poissa tolaltani.

Nyt hän haluaisikin, että kiitokset löytäisivät perille. Jennin tekemä Facebook-päivitys aiheesta Tampereen Puskaradioon ei ole vielä tavoittanut tyttöä.

– Hän toimi todella rohkeasti. Tosi hieno ele noin nuorelta tytöltä, Jenni kiittelee.

– Olisi ihanaa kiittää häntä.

Lue myös:

    Uusimmat