Jennifer Lopez paljasti kauneusrutiininsa – korostaa yhtä vinkkiä yli muiden

Jennifer Lopez paljasti kauneusvinkkinsä InStyle-lehdelle.

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez lukeutuu vuosi toisen perään maailman seksikkäimpien naisten listalle. Tyrmäävä tähti kääntää katseita konserteissaan, gaaloissa ja musiikkivideoilla.

Miten 46-vuotias tähti pysyy nuorekkaana? Mitkä ovat hänen kikkansa täydellisiin kuviin? InStyle-lehti selvitti haastattelussa supertähden kauneusniksit.

Miten kuvailisit kauneusrutiinejasi? Työlästä vai ei?

– Ihan päivittäisten kauneusrutiinien suhteen pidän hyvin matalaa profiilia. Käytän töissä paljon meikkiä, joten vapaalla meikkaan yleensä vähemmän. Hoidan ja hemmottelen hiuksiani sekä kasvojani naamioilla muutaman kerran viikossa, Lopez kertoo.

Miten kauneusrutiinisi ovat muuttuneet siitä, kun olit 20-30 -vuotias?

– Rehellisesti sanottuna kauneusrutiinini eivät ole juuri muuttuneet. Tietynlainen ”ylläpito” on pitänyt aina pintansa. Olen vuosi vuodelta ylpeämpi terveellisistä tavoistani, kuten ihon ja vartalon hyvinvoinnista huolehtimisesta. En käytä vapaalla paljoa meikkiä ja liputan aurinkovoiteiden puolesta. Pyrin siihen, että en vietä pitkiä aikoja auringossa.

Mikä on vuosien aikana nappaamistasi kauneusvinkeistä paras?

– Tärkein neuvoni on se, että kannattaa aina nukkua tarpeeksi. Sitä asiaa ei vaan voi tarpeeksi korostaa. Ideaalitilanne olisi se, että saisin nukkua 9-10 tuntia, mutta pyrin aina nukkumaan vähintään 8 tuntia. Uskon myös, että kauneus kumpuaa sisältäpäin. Mielen, sielun ja kehon pitää pitää yhtä. Uskon meditaation voimaan ja siihen, että jos tunnet onnea ja rakkautta, myös säteilet sitä.

  

Jennifer Lopezin vinkit kauneuteen

Hemmottelua naamioilla

Muista aurinkorasva!

Nuku tarpeeksi! 

Meditoi, syö terveellisesti, kuntoile

Pyri onnellisuuteen, se kumpuaa ulospäin

Älä juo, älä polta, jätä kahvi


Miten pysyt niin hyvässä kunnossa kaikkien työkiireiden keskellä? Kunto-ohjaajan avulla?

– Minulla on tietyt rutiinit, jotka auttavat minua pysymään kunnossa. Yksi salaisuuksistani on meditaationa, sen avulla tunnen oloni hyväksi ja näytän paremmalta. Toki myös treenaan aktiivisesti ja rakastan tanssimista.  Kunto-ohjaajinani toimivat Tracy Anderson ja David Kirsch. Noudatan myös terveellistä ruokavaliota, enkä juo, polta tai juo kahvia.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja