Jennifer Aniston paljastaa kauneuskikkansa – katuu yhtä virhettä

Jennifer Aniston näyttää yhtä upealta kuin kaksikymmentä vuotta sitten. Yhden kauneusrutiinin unohtaminen nuorena kaduttaa naista vielä tänäkin päivänä.

47-vuotias näyttelijä ja kauneusikoni Jennifer Aniston ei ole juurikaan vanhentunut vuosien varrella.

Maailman kauneimmaksi ja seksikkäimmäksi julkkikseksi useaan otteeseen äänestetty nainen katuu kuitenkin, että laiminlöi nuorena yhden tärkeän kauneusrutiinin. 

– Olen miettinyt, miksi kukaan ei koskaan käskenyt minun käyttää aurinkorasvaa. Nuorena sitä ajattelee, että on voittamaton. Luulin, että ruskettunut iho pysyisi kauniina, mutta nyt ymmärrän, että ihoa täytyy suojella. Se ei ole helppoa, mutta se on ehdottomasti sen arvoista, Aniston sanoo. 

Hän kertoo, että ei osannut nuorempana huolehtia ulkonäöstään samalla tavalla kuin nyt. 

– Teininä ja jopa vielä kaksikymppisenä söin lähes mitä tahansa roskaruokaa. Se näkyi heti ihossani. Minulla oli enemmän epäpuhtauksia ja epätasaisuuksia, Aniston jatkaa.

Nykyään nainen pitää kauneusrutiineja arvossaan. Hän kiittää myös hyviä geenejään. 

– Pesen kasvot aina huolellisesti, juon paljon vettä ja uskon, että ruokavalio vaikuttaa ihonkuntoon. Onneksi olen myös perinyt isäni kauniin ja helppohoitoisen ihon. 

Upeista hiuksistaan ja erityisesti Frendit-sarjan Rachelin hiustyylistä tunnettu Aniston paljastaa myös hiustenhoitorutiininsa. 

– En pese hiuksia joka päivä. Kannattaa etsiä käsiinsä hyvä hiuspuuteri ja hiuksiin jätettävä hoitoaine, niin pääsee jo pitkälle. Pyrin myös välttämään mekaanista käsittelyä, kuten hiuskiharrinta ja fööniä. Hiukset pysyvät terveinä, kun ne jättää luonnolliseksi mahdollisimman usein, näyttelijä neuvoo. 

Lähde: US Weekly 

Lue myös:

    Uusimmat