Jennifer Lopez ja Ben Affleck kihlautuivat!

Hollywood-pari Jennifer Lopez ja Ben Affleck kihlautuivat.

Laulaja Jennifer Lopez ja näyttelijä Ben Affleck ovat menneet kihloihin. Lopezin tiedottaja vahvisti ilouutisen Peoplelle.

Lopez paljasti kihlausuutiset faneilleen uutiskirjeen avulla. Uutiskirje sisälsi videoklipin, jossa laulaja esittelee nimettömässään komeilevaa, vihreällä timantilla varustettua sormusta.

Pariskunnan ympärillä alkoi velloa kihlaushuhuja jo muutama päivä ennen uutisen julkistamista. Lopez nimittäin kuvattiin Los Angelesissa sormus nimettömässään.

Jo toisen kerran kihloihin

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Lopez ja Affleck menevät keskenään kihloihin.

Lopez ja Affleck seurustelivat ensimmäisen kerran jo 2000-luvun alussa. Kaksikko kihlautui vuonna 2002, ja heidän oli tarkoitus avioitua vuonna 2003. He kuitenkin ilmoittivat lykkäävänsä häitään valtavan mediahuomion vuoksi.

Pariskunnan häitä ei keretty koskaan tanssimaan, sillä he purkivat kihlauksensa ja erosivat alkuvuonna 2004. Lopez avioitui laulaja Marc Anthonyn kanssa voin muutamaa kuukautta myöhemmin.

Affleck puolestaan avioitui näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa vuonna 2005. Molemmat liitot päättyivät eroon.

Lopezin ja Affleckin romanssi syttyi uudelleen viime vuonna. Parin huhuttiin suunnittelevan häitä jo samaisen vuoden loppupuolella.

Lopez kertoi äskettäin Peoplelle, mikä tekee heidän suhteestaan erilaisen, kuin se oli lähes 20 vuotta sitten.

– Olemme nyt vanhempia, olemme älykkäämpiä, meillä on enemmän kokemusta, olemme eri paikoissa elämässämme, meillä on nyt lapsia ja meidän on oltava hyvin tietoisia näistä asioista, Lopez sanoi.

Lähteet: Page Six, People

Lue myös:

    Uusimmat