Mainos

Jennifer Lopez avautui pelottavasta kohtaamisesta ohjaajan kanssa: "Hän halusi nähdä rintani"

Näyttelijätähti puhui ikävästä kokemuksestaan Hollywood Reporter -elokuvalehdessä.

Jennifer Lopez keskusteli urastaan, MeToo-kampanjasta ja elokuva-alasta yhdessä näyttelijäkollegoidensa Scarlett Johanssonin, Lupita Nyong'on, Awkwafinan, Laura Dernin and Renee Zellwegerin kanssa. Lopez kertoi ahdistavasta tilanteessa erään elokuvan puvustamossa.

– Puvustamossa ohjaaja halusi minun riisuuntuvan, koska elokuvassa oli tarkoitus olla alastonkohtauksia. Hän halusi nähdä rintani. Sanoin, että emme ole elokuvan kuvauksissa, Lopez kertoi.

 Näyttelijän mielestä nimettömäksi jäävä ohjaaja on hullu.

 – Pidin puoleni ja kieltäydyin riisuuntumasta. Muistan kuinka paniikissa olin. Huoneessa oli myös toinen nainen, elokuvan puvustaja. Onneksi bronxilainen puoleni heräsi. Ohjaaja saa nähdä minut alasti kuvauksissa, ei kuvausten ulkopuolella, Lopez kommentoi ja totesi puvustajan olleen pahoillaan tapahtuneesta.

Näyttelijä pitää kieltäytymistä tärkeänä asiana. Ohjaaja olisi voinut jatkaa ehdottelujaan myös jatkossa ja tehdä mitä haluaa, mikäli Lopez olisi vastannut pyyntöön myöntävästi. Lopez kertoi, että ohjaaja ei enää tapauksen jälkeen ehdotellut sopimattomia asioita. Hän pyysi näyttelijätähdeltä myöhemmin myös anteeksi.

Tuoreessa Hustlers-elokuvassa Lopez näyttelee striptease-tanssijaa, joka vedättää yhdessä muiden strippiklubin työntekijöiden kanssa Wall Street -asiakkaitaan.

Näyttelijän mukaan elokuvaa varten palkattiin alastonkohtauksiin henkilö, joka sanoi mitkä kohtaukset ovat hyväksyttäviä ja mitkä eivät.

– Hän sai olomme turvalliseksi kuvauksissa. Meitä puolialastomia tai yläosattomia naisnäyttelijöitä oli kuvauksissa useita, Lopez sanoi.

Lopezin mielestä Hustlers paljastaa miesten salatun elämän ja kuinka he esineellistävät naisia usein. Hän kehui lehdessä elokuvan naisohjaajaa Lorene Scafariaa, joka pystyi näkemään elokuvan naiset sellaisina kuin he ovat.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja