Jenni Vartiaisen uusi levy julkaistaan ensi vuoden puolella – "Luvassa hallittu sillisalaatti"

Laulajatähti kertoi kuulumisiaan MTV.fille Elämä lapselle -konsertin lehdistötilaisuudessa.

Suursuositun Jenni Vartiaisen, 34, neljäs studioalbumi julkaistaan vuoden 2018 puolella. Tarkempi julkaisuajankohta ei ole tiedossa.

– Kesä meni hienosti. Olimme pitkästä aikaa festaroimassa ja ikään kuin starttasimme tulevan albumin kiertueen siinä samalla. Lokakuussa lähdemme konserttisalikiertueelle, Vartiainen kertoi MTV.fille Elämä lapselle -konsertin lehdistötilaisuudessa Espoon Metro-areenalla.

– Konserttisaleissa keikkaileminen on ihan oma juttunsa. Esiintymiset kestävät väliaikoineen noin 2,5 tuntia, keikat alkavat ihmisten aikoihin eivätkä ole puolenyön aikoihin minkään kapakan yhteydessä. Odotan niitä konserttisalikeikkoja tosi paljon.

Vartiainen kävi hiljattain lataamassa akkuja Meksikossa New Yorkissa. Syksyllä laulajan arki täyttyy studiosessioista ja esiintymisistä.

– Uuden levyn julkaisu menee ensi vuoden puolelle. Syksy on rauhoitettu myös sille, että joka viikko julkaistaan uusi Vain elämää -ohjelmaan tehty biisi.

– Sain reissussa ladattua akkuja. Nyt sitten alkaa kirjoittamishommat, mennään studioon ja tehdään keikkoja. Hyvää kiirettä on luvassa. 

Jenni Vartiaisen tulevalta albumilta on julkaistu jo kaksi singleä: hiteiksi nousseet Turvasana ja Se oikea.

– Levy ei tule olemaan samansuuntaista materiaalia. Mukana on kymmenen biisiä, jotka ovat jollain tavalla sukulaisia keskenään, mutta tosi laidasta laitaan mennään. On tulossa isoja balladimaisia kappaleita ja sitä sun tätä, Vartiainen kuvailee.

– Hallittu sillisalaatti. Se on minun himoittavin haasteeni musiikissa.

Jenni Vartiainen vieraili MTV:n Putous-ohjelmassa viime talvena. Katso video alla!


Lue myös:

    Uusimmat