Tiesitkö? Reino Nordin on suosittu hääartisti – uutuussingle jäi kohuotsikoiden varjoon

Muusikko ja laulaja Reino Nordin julkaisee uuden albuminsa helmikuun lopulla.

Reino Nordin, 33, nousi tänään torstaina otsikoihin rattijuopumusepäilyjen tultua julki. Miehen samana päivänä julkaistu tanssittava uutuussingle Momentumii on jäänyt kohuotsikoiden varjoon.

– Siinä oli ajatuksena tehdä "voimaannuttava klubibangeri", Nordin kertoo MTV.fin eilen keskiviikkona tehdyssä haastattelussa.

– Taustalla on saksalainen tuottaja Max Mostley, jonka kanssa viime vuonna tutustuttiin. Biisi ehti pitkään lojua demolaatikossa, mutta kaivettiin se lopulta esille, tehtiin toinen versio ja Tido Nguyen miksasi sen uusiksi. Siitä tuli niin hyvä, että päätettiin julkaista se sinkkuna.

Nordinin ajatuksena oli julkaista jotain muutakin kuin rakkauslauluja.

– Nyt alkaa olla aika laaja skaala biisejä valittavana keikkasettiin. Rakkauslauluista tuli mieleen, että vedin viime vuonna varmaan kymmenkunta hääkeikkaa ja muut keikat vielä siihen päälle.

– Hääkeikat ovat oma maailmansa. On mahtavaa, että voi tehdä sellaistakin intiimiä keikkaa. On suuri kunnia vetää niin ainutlaatuisissa tilaisuuksissa ja tuoda hyvää karmaa. Niiden vastapainoksi kun tekee sitten isompaa keikkaa, niin se on mahtavaa.

Reino Nordinin uusi albumi julkaistaan helmikuun lopulla.

– Momentumii edustaa levyn linjaa. Myös viime vuonna julkaistut sinkut ovat mukana albumilla. Modernia poppia, jota aion tehdä jatkossakin. Mahdollisimman laajalla skaalalla on tarkoitus operoida, Nordin sanoo.

Kuuntele Nordinin Momentumii-single alla.


Katso alla myös Reino Nordinin haastattelu EVS-ohjelmassa maaliskuussa 2016.


Lue myös:

    Uusimmat