Jenni Poikelus teloi itsensä pahasti Suurmestari-ohjelman kuvauksissa – kukaan ei uskonut todeksi: "Se näytti kuulemma niin sketsikaatumiselta"

6:16
Katso videolta, mikä jäi erityisesti mieleen Suurmestari-viihdeohjelman teosta.

Suurmestari-ohjelman vakiokilpailijana toimiva Jenni Poikelus muistelee ohjelmassa sattunutta tapaturmaa.

Radiosta ja televisiosta tuttu Jenni Poikelus nähdään 12.4. starttaavan viihdeohjelma Suurmestarin vakiokilpailijana.

– Teimme loppukesästä jo kaikki tehtävät. Olen vain odottanut, koska tämä on ohi ja koko kansa näkee, kuinka tyhmä olen tämmöisten älyttömien tehtävien edessä, Poikelus kertoi naurua pidätellen MTV Uutisten haastattelussa maaliskuun alussa.

Ohjelman tekeminen oli yllätyksellistä Poikelukselle, koska vasta kuvauspäivänä kilpailijat saivat Suurmestarin tehtävän sisältävän kirjekuoren. Monen tehtävän kohdalla hän tajusi heti suorituksen jälkeen, että hänen olisi pitänyt suorittaa tehtävä eri tavalla.

– Näin viikkotolkulla painajaisia siitä, että olen niin hölmö. Miksi muut tajusivat ja minä en tajunnut. Se oli piinaavaa, Poikelus kertoo tehtävistä.

Poikelus on pitänyt itseään järkevänä ja loogisena ihmisenä, mutta Suurmestari sai hänet toisiin ajatuksiin.

– Jotenkin ajattelin, että tuonnehan tulen menestymään. Tulen Suurmestariin ja näytän kaikille, miten hyvä olen. Välillä tulee onnistumisia ja välillä ihan käsittämättömiä farsseja.

Poikelusta harmittaa, ettei hänellä ollut tehtävissä kunnon taktiikkaa laadittuna. Hän suoritti tehtäviä omien sanojensa mukaan juosten ja räpiköiden.

– En yhtään pysähtynyt miettimään, että miten tämän olisi voinut tehdä.

Kuvauksissa tapahtui myös tapaturma, jossa Poikelus loukkasi itseään. Hän kaatui potkukelkalla, mutta kuvausryhmä ei ottanut kaatumista todesta.

– Se näytti kuulemma niin sketsikaatumiselta, että he vain nauroivat.

Suurmestari alkaa MTV3-kanavalla 12.4.2020 tuplajaksolla klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja