Jenni Kokander jakoi pysäyttävän kokemuksen kauppareissultaan – ihmisten vihamielinen käytös sai häkeltymään

Jenni Kokander ja valehtelemisen ABC 7:34
Mitä mieltä Jenni Kokander on valkoisista valheista? Näin hän kommentoi asiaa Huomenta Suomen haastattelussa

Maski kasvoilla viikonloppuna kukkaostoksilla ollut Jenni Kokander hämmästyi ihmisten vihamielistä käytöstä täpötäydessä puutarhamyymälässä.

Muun muassa Masked Singer Suomi -ohjelman panelistina toimiva Jenni Kokander kauhistui viikonloppuna, kun hän suuntasi kaupoille etsimään äitienpäiväkukkia.

Kokander kertoo Instagram-tilillään käyneensä kolmessa paikassa ja törmänneensä vihamieliseen käytökseen, kun hän liikkui kaupoilla maski kasvoillaan. Ensimmäiseksi hän kävi puutarhakaupassa, josta hän kertoo puikahtaneensa pihalle paniikissa.

– Ihmiset seisoivat vierivieressä ja tunkeilivat toistensa yli. Paikalla oli kokonaisia perheitä. Jonot kiemurtelivat kaukana kassoista ja ihmiset hengittivät toistensa niskaan, näyttelijä kuvailee pysäyttävää kokemusta.

– Sadoista ihmisistä näin yhdellä maskin ja minua katsottiin kuin ilonpilaajaa tai pahanilmanlintua.

Pysäyttävän kokemuksen jälkeen Kokander jatkoi matkaansa supermarkettiin, missä suhtautuminen maski kasvoilla kulkemiseen oli tyystin toisenlaista ja sopivat kukatkin löytyivät.

– Kaupassa oli hyvin tilaa, eikä kukaan katsonut maskiani halveksien. Sain ihanat kukat ja myyjältä ystävällisen hymyn pleksin takaa, hän kiitteli.

Mummilleen kukat vienyt Kokander muistuttaa kirjoituksessaan, ettei koronatilanne ole vielä ohi, vaikka monien käytös siihen tuntuukin jo viittaavan.

– Toivoisin kovasti että selviäisimme tästä kriisistä mahdollisimman pienillä tappioilla. Tarkoitetaan tappiolla sitten mitä tahansa. 

Hän kummastelee myös kohtaamiaan vihamielisiä katseita, joita hän sai maski kasvoillaan.

– Kun tänään yritin paniikissa selvittää tietäni ulos täpötäydestä puutarhakaupasta, en niinkään pelännyt koronatartuntaa, vaan ihmisten ihmetystä ja vihamielistä suhtautumista, kun sinkoilin maskeineni enkä osannut ottaa rennosti. 

– Minä haluan pitää maskia ja olla mahdollisimman pienissä porukoissa. Se on minulle mahdollista ja koen sen helpottavan pelkoa ja ahdistusta. Älä ole minulle vihainen siksi! Yritetään pysyä yhdessä ja ymmärtää toisiamme, hän vielä muistuttelee.

Masked Singer Suomi -ohjelman lisäksi Kokander on ollut mukana muun muassa Putouksessa neljällä tuotantokaudella. Lisäksi hänet muistetaan muun muassa Risto Räppääjä -elokuvista.

Lue myös:

    Uusimmat