Jenni Kokander heittää: ”Muutamme Ernest Lawsonin luo Putous-kommuuniin”

Jenni Kokanderin mukaan näyttelijätiimin keskuudessa vitsaillaan muutosta Putous-kommuuniin Ernest "Erkku" Lawsonin kotiin.

Putouksen tähtikaarti valmistautuu parhaillaan ensimmäiseen suoraan lähetykseen, joka nähdään MTV3-kanavalla lauantaina 21. tammikuuta 2017. Kuluneella viikolla näyttelijät ovat päässeet harjoittelemaan vihdoin myös Putous-studiolle.

Jo kaksi kautta Putousta tehneelle Jenni Kokanderille paluu tutulle studiolle on ollut tunteikas.

– Vaikka viime kaudesta on aika pitkä aika, niin studioon tullessa tuntui, kun mitään ei olisi tapahtunut tässä välissä. Se on jännä juttu. Tämä studio aiheuttaa voimakkaita tunnemuistoja. Kehohan muistaa esimerkiksi kaikki hajut ja äänet, joten tuntuu kuin en olisi koskaan poistunut täältä.

Kokander on menneiden kausien tähdistä ainoa, joka jatkaa hommia Putouksen näyttelijätiimistä. Konkarin mukaan uusi porukka on hitsautunut hyvin yhteen ja joukon yhteishenki on korkealla.

– Jengi on pelottavan hyvin sopeutunut tähän. Olemme todella tiivis porukka jo nyt ennen suoraa lähetystä, etten tajua miten se edes on mahdollista.

– Meillä on jopa ollut sellainen vitsi, että muutamme Erkun luo Putous-kommuuniin. Nyt alan oikeasti pelkäämään, että se tapahtuu oikeasti. Se olisi Big Brotherin tyyliin sellainen Putous-talo, jossa me kaikki asuttaisiin, Kokander naureskelee päätään pyöritellen.

Näyttelijän mukaan katsojien kannattaa ehdottomasti olla television äärellä, kun Putous pärähtää käyntiin uuden näyttelijätiimin voimin lauantaina 21. tammikuuta klo 19.30.

– Tämä on loistava formaatti ja nyt se saa ikään kuin uuden alun. Olen iloinen, että saan olla tässä mukana. Mukana oleva porukka on tosi kova, hän hehkuttaa.

Näin Putous-näyttelijät valmistautuvat tulikokeeseen:

Kurkista Putous-kulisseihin: Näyttelijät harjoittelivat tulikoetta 24:13

Putous alkaa lauantaina 21. tammikuuta klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat