Mainos

Ernest Lawson astuu toista kertaa Putoukseen: "Enää ei pelota, mutta jännittää kyllä"

Ernest Lawson on Mikko Penttilän, Pilvi Hämäläisen, Timo Lavikaisen ja Roope Salmisen tavoin mukana Putouksessa toista kertaa.

Näyttelijä Ernest Lawson, 29, on yksi Putouksen yhdeksännen kauden konkareista. Konkari siksi, koska yksikään ohjelman näyttelijöistä ei ole ollut mukana yhtä kautta enempää.

– Inhoan sanaa konkari, koska olen tehnyt yhden kauden! En minä tiedä tästä mitään enempää kuin kukaan muukaan, Lawson toteaa myöntäen kuitenkin pian sanan todenperäisyyden MTV:n haastattelussa.

– Ehkä se konkari on siinä mielessä totta, että minua pelottaa pikkuisen vähemmän. Minua jännittää yhtä paljon kuin muitakin, mutta ei pelota samalla tavalla, koska tiedän viime kauden  perusteella, että me saatiin se ensimmäinen jakso valmiiksi siihen ensimmäiseen lauantaihin mennessä. Niin kävi joka viikko, vaikka oli tiukat aikataulut. Aina saatiin hyvä jakso tehtyä. Minua ei enää pelota sillä tavalla, mutta jännittää kyllä.

Mitä Ernest Lawson oppi ensimmäisestä Putous-kaudestaan?

– Luottamusta ja rauhaa. Viime vuonna minua pelotti tosi paljon. Mietin, että onko tämä mahdollista, että miten me voidaan tehdä niin paljon asioita niin lyhyessä aikaraamissa. Nyt tiedän, että se toimii, näyttelijä toteaa.

– Meillä on niin kova tuotantoryhmä. Kaikki osa-alueet toimivat, kaikki puvustajat ja maskeeraajat ovat oman alansa ammattilaisia. Minun ei tarvitse huolehtia kuin siitä omasta jutustani, siitä, että opin repliikit sketseihin ja että teen mahdollisimman hauskat sketsit. Se on minun vastuullani. Kaikki muu pyörii muiden ansiosta.

Katso artikkelin yläosassa video Putouksen lehdistötilaisuudesta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Sketsihahmojen luominen on uudella Putous-kaudella mahdollista myös kotona. Putous Junior on Putouksen ohjelmaosuus, joka tuo kotisohvien lapsihahmot mukaan ohjelman nettiin – ja jopa suoraan lähetykseen!

Löydät Putous Juniorin osallistumisohjeet osoitteesta mtv.fi/putousjunior.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Putous starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 20. tammikuuta!

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.