Jenni ja Juho ihastuivat toisiinsa Love Island -villassa – näin heillä menee nyt: "Se antaa omat haasteensa"

2:58
Parinvalinnan jälkeen Juho ja Jenni keskustelevat herkissä tunnelmissa suhteestaan

Jenni ja Juho ihastuivat toisiinsa Love Island Suomi -ohjelman toisella kaudella ja tapailevat toisiaan edelleen. 

Love Island Suomi -ohjelman toinen kausi päättyi noin kuukausi sitten ja huipentui jännittävään finaaliin. Kauden voittajiksi kruunattiin Eetu ja Sofia, jotka pitivät yhtä parina lähes ohjelman ensimmäisistä päivistä alkaen. 

Finaalissa nähtiin myös Jenni ja Juho, jotka eivät voittoa kotiinsa vieneet. Pari tapasi toisensa ohjelman kuvausten puolivälin tienoilla ja vaikutti tuolloin ihastuneen toisiinsa palavasti hyvin nopeasti. 

Jenni kertoo, että elämä rakkauden saaren ulkopuolella on sujunut hyvin. Arkeen paluu on sujunut hienosti ja Jenni kertoo muun muassa saaneensa erittäin lämpimän vastaanoton takaisin töihin. 

Suhteen kehittäminen Juhon kanssa on jatkunut ja Jennin mukaan kaksikko tapailee toisiaan edelleen, vaikka he asuvat eri kaupungeissa. 

– Tietenkin kun eri kaupungeissa asutaan, niin se antaa omat haasteensa. Molemmat on tosi kovia tekemään töitä, niin sitten se aikatauluttaminen on ollut vähän haasteena. Mutta nähdään aina silloin, kun sille on aikaa. Edelleen tosi rauhassa otetaan. 

Pari ei ole ottanut paineita siitä, että heidän täytyisi alkaa määritellä suhdettaan. Jennin mukaan kaksikko kokee olevansa tällä hetkellä tapailusuhteessa, eikä kiirettä muuhun määritelmään ole. 

– Ollaan kyllä edelleen ihan samoilla linjoilla. 

Jennin mukaan hän ja Juho pyrkivät siihen, että he ehtisivät nähdä toisiaan viikottain. Joskus tämä ei kuitenkaan toteudu kiireisten aikataulujen vuoksi, mutta tästäkään kumpikaan ei ole ottanut stressiä. 

Jenni kertoo, ettei kummempia yllätyksiä ole paljastunut Suomeen paluun jälkeen, mutta toisen arkeen tutustuminen on ollut rikastuttavaa ja mielenkiintoista. Jennin mukaan sekä hän että Juho ovat kumpikin niin itsenäisiä ihmisiä, ettei kumpikaan koe tarvitsevansa toista ihmistä rinnalleen koko ajan. Se riittää, että tietää toisen olevan kuitenkin samalla sivulla sekä mukana yhteisessä jutussa. 

Naisen mukaan tunteet Juhoa kohtaan ovat pysytelleet aika lailla samalla tasolla kuin Love Island -villasta lähtiessä. 

– Tottakai se vaikuttaa, että nyt ei nähdä niin paljon, niin siinä ei ehdi tavallaan se suhdekaan niin sanotusti kasvaa, kun et vietä aikaa sen toisen ihmisen kanssa. Mutta samalla vastapainona on sitten se, ettei oikeasti ole mikään kiire. Pitää myös nauttia tästä, että tämä on uutta ja jännittävää vielä. 

Tulevan talven aikana pari pyrkiikin siihen, että he ehtisivät nähdä toisiaan mahdollisimman paljon. Ensimmäisen kuukautensa aikana he ovat ehtineet jo tavata myös joitakin toistensa lähipiiriläisiä. Jenni kertoo, että Juho on saanut hänen läheisiltään erittäin lämpimän vastaanoton. 

– Kaikki mun kaverit ja duunikaverit kehuu Juhoa tosi paljon, ovat tosi fiiliksissä siitä. Ja on ollut tosi kivaa myös tavata Juhon kavereita ja vähän kuulla niiltä Juhosta eri näkökulmasta kaikkia juttuja. Ja olen myös saanut tosi hyvän vastaanoton heiltä, tosi ihania ihmisiä kaikki. 

Jenni oli rakkauden saaren asukas sen ensimmäisestä aamusta viimeiseen iltaan saakka ja naisesta tuli yksi toisen kauden suosituimmista asukkaista katsojien keskuudessa. Jenni kertookin yllättyneensä siitä, miten paljon palautetta hän on saanut ohjelmasta. 

– Varsinkin silloin kun tultiin Suomeen, niin tosi paljon ihmiset pysäyttelivät ja tulivat ottamaan kuvia täällä Tampereella ja se tuntui niin oudolta! Kyllä tuolla Instagramissakin tulee päivittäin useita viestejä, mutta ne on aika positiivisia, mikä on kiva. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja