Espoolainen Viena, 3, latasi suorat sanat Rovaniemestä: "Ihan tyhmä paikka"

KATSO VIDEO: 3-vuotias Viena lataa suorat sanat Rovaniemestä: "Ihan tyhmä paikka". Jos video ei näy MTV-sovelluksessa, siirry selaimeen katsomaan se.

3-vuotias Viena kertoo hittivideolla kaunistelematta, mitä mieltä on Rovaniemestä. Katso video yltä!

3-vuotiaan espoolaisen Vienan tilityksestä on tullut hitti TikTokissa. Viena kertoo videolla suoran mielipiteensä Rovaniemestä, jonne tytön perhe on muuttanut kolmeksi viikoksi.

– Tää on ihan tyhmää, mennään kotiin, Viena muun muassa lataa videolla.

Vienan isä Joonas Runtti kertoo hittivideon taustoista MTV Uutisille. Espoossa vakituisesti asuva perhe päätyi Rovaniemelle muutamaksi viikoksi Joonaksen työn vuoksi.

– Avasimme tänne uuden erätuotteisiin erikoistuneen myymälän. Sattui sopiva sauma, kun vaimo on kotona lasten kanssa ja oma työtilanteeni antoi myötä. Koko perhe pääsi siis mukaan ja olen täällä pari viikkoa pyörittänyt uutta myymälää.

Mieli on jo muuttunut

Perheen 3-vuotiaan Vienan alkutaival Rovaniemellä ei kuitenkaan ollut ruusuinen, sillä tyttö sairastui flunssaan ja joutui pari päivää pysyttelemään kotona ja lähinnä omassa pihapiirissä.

– Ei päästy joulupukin maahan eikä puistoihin. Otin sitten tuollaisen videon spontaanisti, kun alkoi kuulua nurinaa.

Joonas kertoo yllättyneensä videon hurjasta suosiosta ja positiivisten kommenttien määrästä. Video on kerännyt muutamassa päivässä yli 400 000 katselukertaa. 

Rovaniemi ei kuitenka enää ole Vienan mielestä tyhmä paikka – tyttö nimittäin pääsi joulupukin maahan videon otosta seuraavana päivänä.

Videolla kuullaan Vienan perustelut sille, miksi Rovaniemi on ihan tyhmä paikka. Katso hitiksi noussut video jutun yltä!Lue myös:

    Uusimmat