Orastava jättiyllätys vaihtui teurastukseen – AC Milan jatkopelien kynnykselle Eurooppa-liigassa

Luxemburgilaisen Dudelangen viritelmä jättiyllätyksestä vaihtui toisella jaksolla murskaavaan 2-5-tappioon AC Milanin vieraana jalkapallon Eurooppa-liigassa torstaina.

Pääkuvan videolla Hakan Calhanoglun tekemä 3-2-voittomaali.

Dudelange järkytti San Siron Milan-faneja, kun Dominik Stolz ja David Turpel osuivat puoliajan molemmin puolin nostaen vieraat 2-1-johtoon.

Puolustustaistelusta tuli kuitenkin liian haastava, ja AC Milan nousi selvään voittoon viimeisen puolen tunnin aikana. Kahden oman maalin lisäksi milanolaisten maalisarake kasvoi Hakan Calhanoglun ja Fabio Borinin osumilla.

Videolla Borinin 5-2-maali. Juttu jatkuu alla.

F-lohkon toisessa ottelussa Real Betis voitti Olympiakosin 1-0 ja varmisti jatkopaikkansa. AC Milanille riittää pudotuspeleihin piste tai jopa vähämaalinen tappio lohkovaiheen päätöskierroksen Olympiakos-vieraspelissä.

Jutun alla Dominik Stolzin upea 1-1-tasoitus AC Milanin verkkoon ja Real Betisin voittomaali Olympiakos-ottelussa.