Jättiyllätys Päällikkö-sarjan ensimmäisessä jaksossa: "Päätös ei ollut helppo"

1:30
Päälikkö-kisaajat joutuivat kaivamaan autot maan alta.

Duudsonit: Päällikkö -sarjan ensimmäisessä jaksossa kaksi kisaajaa lähetettiin kotimatkalle. 

Keskiviikkona 18. syyskuuta alkoi hurja kilpailu, kun 6 naista ja 6 miestä saapui Duudsoneiden ranchille tavoittelemaan Päällikkö-titteliä voimaa ja älyä vaativissa haasteissa – jotka vain Duudsonit ovat voineet keksiä.

Ensimmäisessä jaksossa kisaajien tuli kaivaa autot maan alta ja pudotuskilpailussa häviäjäjoukkue mittelöi jäätävän kylmässä ranch-visassa. 

Jääkylmässä vedessä hitaimman ajan saivat 24-vuotias, vapaaottelijana kisaava Edward "Edi" Walls sekä crossfit-ohjaajana työskentelevä, 32-vuotias Titta Imponen.

– Pohdittiin pitkään kumpi teistä lähtee tänään kotiin. Päätös ei ollut helppo, eikä meidän mielestä ole reilua, jos toinen lähtisi tänään kotiin näin tiukan taistelun jälkeen. Olemme päätyneet ratkaisuun, Jukka Hildén kuvaili jaksossa kaksikolle.

– Teistä ei ole kummastakaan päälliköksi, eli lähdette molemmat tänään kotiin. 

Edi ja Titta ottivat uutiset vastaan rauhallisin mielin. Titan mukaan jäiseen veteen joutuminen oli pahin asia, mitä hän kuvitteli. 

– Ylitin itseni tuossa uintihommassa, olen siitä ylpeä, hän summasi. 

– En kadu mitään muuta kuin, etten voinut hitto voittaa sitä kahden minuutin aikaa. Ei ole haastetta tässä maailmassa mihin en olisi valmis, Edi puolestaan kuvaili. 

Duudsonit: Päällikkö MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja