Jättisiirrolla Manchester Unitediin siirtyneen tähtipelaajan vaimo haukkui Englannin maanrakoon – "Se oli kamala paskaloukko"

Tätä nykyä PSG:ssä pelaavan tähtipelaaja Angel Di Marian vaimo Jorgelina Cardoso on avannut sanaisen arkkunsa pariskunnan vaiheista, kun he asuivat Englannissa.

Di Maria edusti Manchester Unitedia kaudella 2014-15, mutta hurjalla siirtosummalla seuraan saapuneen tähden visiitti jäi vain kauden mittaiseksi. Cardoso muistaa olleensa siirtoa vastaan jo, kun sai ensimmäisen kerran kuulla Manchester Unitedin kiinnostuksesta Di Mariaa kohtaan.

– Muistan, kun Angel tuli luokseni ja sanoi, että Manchester United on tehnyt tarjouksen. Sen myötä olisimme taloudellisesti vakaampia. Me riitelimme siitä. Sanoin hänelle, että hän voi mennä sinne yksinään, Cardoso muistelee Goalin mukaan.

Cardoso ei halunnut muuttaa Englantiin huonojen kokemusten vuoksi. Cardoso ja Di Maria vierailivat Englannissa Gianinna Maradonan ja hänen miehensä Sergio Agueron luona, kun Di Maria oli saanut vapaata Real Madridista. Cardoso ei suoranaisesti ihastunut Englantiin reissun aikana.

– Se oli kamalaa. Kaikki oli kamalaa. Kun lähdimme, sanoin Angelille, että menisi mihin tahansa maahan paitsi Englantiin. Vuotta myöhemmin olimme Englannissa ja se oli kamala paskaloukko, Cardoso muistelee.

Di Maria siirtyi kesällä 2014 Manchester Unitedin riveihin hurjalla 75 miljoonan euron siirtosummalla. Tuo siirto jätti jälkensä monella eri tavalla.

– Siinä liikkui paljon rahaa ja jälkeenpäin meitä kutsuttiin Espanjassa tyypeiksi, jotka ovat kiinnostuneet vain rahasta. He olivat oikeassa. Jos työskentelet yrityksessä ja joku muu tarjoaa sinulle tuplasti enemmän rahaa, sinä tartut siihen, Cardoso sanoo.

Cardoso ei koskaan sopeutunut Englantiin, eikä liiemmin hänen miehensäkään. Di Marian visiitti ManU-paidassa jäi lyhyeksi, eikä argentiinalaistaituri onnistunut lunastamaan niskaansa kasattuja odotuksia. Englanti ei sopinut pariskunnalle lainkaan.

– En pitänyt siellä mistään, en yhtään mistään. Ruoka oli kuvottavaa. Naiset olivat laihoja, laitettuja ja todella…outoja, Cardoso jatkaa Englannin haukkumista.

Lue myös:

    Uusimmat