Jättäisitkö kivan kumppanin siksi, että ulkonäöllisesti hän ei vastaa ihanteitasi? Miehet vastaavat

Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat 0:40
Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat

Juttusarjassa raati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Jos olet asettanut tiukat kriteerit ulkonäölle kumppanin valinnassa, voiko persoonallisuus ajaa koskaan ohi? Tyrmäisitkö siis muutoin sopivalta tuntuvan mukavan, ihanan, kivan kumppanin siksi, että ulkonäöllisesti hän ei vastaa ihanteitasi?" kysyy nimimerkki N.

Näin lukijaraati vastasi!

"On muutama ulkonäköön liityvä piirre, joka saisi pohtimaan halua pariutua. Luulisin näiden olevan henkilökohtaisia mieltymyksiä. Kun taas: vaikka olisi kuinka ulkonäöltään täydellinen, luotaantyöntävä persoona tuhoaa kiinnostuksen totaalisesti."
– 39, sinkku

"Olen kiinnostunut ainoastaan pitkistä suhteista, mikä tarkoittaa sitä, että naisen luonne menee kaiken muun edelle. Kun olet ollut suhteessa 30 vuotta, ja kumppanin luonne ei ole kohdallaan, niin ei ulkonäkö voi pelasta suhdetta."
– 25, forever alone    

"Parisuhteessa halutaan jotain erityisyyttä, ainutlaatuista tunnetta. Helpoiten tunnistettava lienee fyysinen viehätys, siksi ulkonäkö auttaa ja vaikuttaa. Atribuutit 'mukava' ja 'kiva' eivät ole eksklusiivisia, niillä voidaan kuvailla vaikka työkaveria."
44, naimisissa

"Ulkonäköön ihastutaan, sisimpään rakastutaan. Kun löydät sopivan puolison, ulkonäkö tulee toisena, jos hän on muuten sinulle sopiva. Ja ulkonäkö myös nousee silmissä, kun kaikki muukin loksahtaa paikalleen. Se on rakkautta."
– 33, naimisissa

"Ensisijassa toisen kasvojen/olemuksen TÄYTYY olla miellyttävät. Siihen reagoit, ja sitten persoona tulee esiin. Tuo persoona tekee kasvoista/olemuksesta kauneimman."
– 42, kaunotar vierellä

"Ihanteet ovat ihanteita, mutta hyvää elämänlaatua koskevat yhteiset tavoitteet ovat kypsän ihmisen prioriteetteja. Nykyaika korostaa pintaa ja luo ulkonäköpaineita. Toki ulkonäöllä on oma merkityksensä parinvalinnassa."
– 38, naimisissa

Alla näet seuraavan kysymyksen – mies, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat