”Jätetäänkö homma tähän?” – NHL:ään lähtevän Oliwer Kasken isä esitti vaikealla hetkellä ratkaisevan kysymyksen

Sensaatiomaisen Liiga-kauden pelanneen Oliwer Kasken polku Leijonien MM-puolustajaksi ei ole ollut helppo. Olli-isä esitti vaikealla hetkellä ratkaisevan kysymyksen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

Pelicansin puolustaja Oliwer Kaski teki tällä kaudella hurjan nousun Liigan runkosarjan parhaaksi pelaajaksi eli Lasse Oksanen -palkinnon saajaksi.

Helppoa Kaskella ei ole aina ollut, sillä hänen murrosikänsä alkoi muita myöhemmin ja pyrähdys pituuskasvussa tapahtui suhteellisen vanhana.

Oliwerin isä, Ässien ex-liigapuolustaja Olli Kaski kertoo tositarinan hetkestä, kun pojalla oli vaikeaa. Tapahtumat sijoittuvat Porin Isomäkeen.

– Joukkueella oli edessä merkityksetön peli. Oliwer oli koko vuoden harjoitellut joukkueen mukana. Hän odotti kieli pitkällä, että pääsisi viimein pelaamaan, kun pelillä ei ollut väliä.

Toisin kävi: Oliwer ei päässyt taaskaan kokoonpanoon. Autossa Olli päätti testata poikansa luonnetta.

– Mitä mieltä sä olet? Jätetäänkö homma tähän?

– Hän vastasi: ei ikinä. Se oli mulle merkityksellinen juttu, Olli Kaski sanoo.

Pienikokoisesta ja huonosti luistelleesta hyökkääjästä kasvoi muutamassa vuodessa isokokoinen Liigan huippupuolustaja ja Leijonien luottopakki. Taskussa Oliwer Kaskella on tuore NHL-sopimus.

Katso ylälaidan video, kun Kosiceen poikansa ensimmäisiä MM-kisoja seuraaman tullut Olli Kaski kertoo tarinan poikansa vaikeuksista!


Lue myös:

    Uusimmat