Mainos

Jätätkö autosi tankille, kun menet sisälle maksamaan? Varo salamannopeaa parkkipirkkoa!

Ikään kuin polttoaine ei olisi jo yksinään riittävän kallista, sai brittimies parkkisakon oltuaan maksamassa juuri tankkaamaansa dieseliä.

Erkan Ozpembe, 42, tankkasi autoonsa 40 punnan edestä dieseliä essexiläisellä huoltoasemalla. Hän meni nostamaan rahaa mittarikentällä olevalta automaatilta, joka oli kuitenkin epäkunnossa. Hän poikkesi pikaisesti kulman takana olleella automaatilla, maksoi polttoaineen nostamallaan käteisellä ja palasi autolleen. Aikaa koko operaatioon ei miehen mukaan mennyt kuin 2–3 minuuttia.

Ozpembe yllättyikin toden teolla, kun hän sai parkkisakon postissa muutamaa viikkoa myöhemmin. Mies on yrittänyt saada parkkisakkoaan peruttua, mutta toistaiseksi huonoin tuloksin.

– Ymmärtäisin, jos auto olisi seissyt tankilla koko päivän, mutta kävin vain hakemassa rahaa kulman takaa, koska heidän oma automaattinsa ei toiminut.

Kyseistä huoltoasemaa operoivan Motor Fuel Groupin edustaja kertoi, että vilkkaimmille alueille rakennetuilla huoltoasemilla myös pysäköinninvalvonta on tehokkaampaa. Edustajan mukaan perusteita Ozpemben pysäköintivirhemaksun perumiselle ei ole.

Ozpembe pitää toimintaa epäreiluna ja haluaa nyt varoittaa muita. Hän itse ei aio enää koskaan käyttää kyseistä huoltoasemaa.

***

0:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.