Jasmine pettyi pudottuaan Love Island -villalta – jatkaa rakkauden etsimistä siviilielämässä: "Täytyy vilkaista, olisiko tullut treffipyyntöjä"

1:29
Eeli kokee onnen kyyneleitä muistellessaan koko matkaansa Love Islandilla. Illan edetessä tunnelma kuitenkin kääntyy ja kyyneleet muuttuvat onnesta suruun, sillä edessä on jälleen parinpudotus.

Jasmine ehti nauttia Love Island -villasta reilun viikon ajan.

Love Island -villalta kiperän päätöksen päätteeksi tippunut Jasmine myöntää olevansa pettynyt pudotukseensa.

– Harmittaa, kun enää ei päässyt heräämään ihanien ihmisten kanssa ja tekemään aamupalaa heidän kanssaan, Jasmine toteaa.

Saarelta tarttui mukaan ystävyyssuhteita.

– Sallin ja Kreten kanssa klikkasi hyvin. Odotan, että ulkomaailmassa pääsee näkemään myös heitä. 

Parinaan hänellä oli pudotuksessa Jaro, joka niin ikää joutui jättämään villan taakseen. Toistaiseksi hän ei kuitenkaan osaa sanoa, roihahtaako rakkaus siviilielämässä.

– Kyllä meillä Jaron kanssa oli enemmän juttua ja selvät sävelet. Emme kuitenkaan päässeet kehittämään juttuamme villassa enempää, joten ei voi tietää miten ulkomaailmassa käy.

Sinkkukaunotar myöntää olevansa kuitenkin avoin treffiehdotuksille.

– Täytyy vilkaista onko sinne dm:ään tullut mitään mielenkiintoisia treffipyyntöjä. Pidän avoimen mielen kotonakin, josko sieltä löytyisi jotain mielenkiintoista, hän nauraa.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja