Jasmin Voutilainen sekoitetaan usein roolihahmoonsa – näyttelijältä suora vastaus siihen, olisiko hän tämän ystävä

1:19
Voisiko Jasmin Voutilainen kuvitella olevansa roolihahmonsa ystävä? Katso videolta!

Osa Salkkarit-faneista eläytyy niin paljon sarjaan, että sekoittaa Aino Kaukovaaran ja Jasmin Voutilaisen keskenään.

 Näyttelijä Jasmin Voutilainen on tähdittänyt vuosien ajan Aino Kaukovaara -nimistä roolihahmoa ensin Salatut elämät -sarjaan pohjautuvassa spin-offissa ja elokuvassa, myöhemmin itse sarjassa.

 Viime aikoina Salkkarit-fanit ovat saaneet todistaa televisiosta roolihahmon kostokierrettä ja kieroilua. Esimerkiksi, kun hän huijasi muistinsa menettäneen ex-puolisonsa Jere Sievisen naimisiin.

Voutilainen nauttii näytellä kyseistä roolia, sillä se on vastakohta hänestä itsestään.

– On hienoa, kun Ainolla on alkanut tulemaan suurempia juonenkäänteitä. Ainahan hänen taustallansa on ollut pientä kostonhimoa, mutta hauskaa, kun sitä on viety eteenpäin. Jokaisella roolihahmolla on toisinaan hiljaisempia kausia, mutta nyt on päästy tekemään kunnolla.

Käänteet puhuttavat

Salkkarit-fanit uppoutuvat toisinaan niin kovasti sarjaan, että sekoittavat näyttelijät ja roolihahmot keskenään. Voutilaista on kutsuttu eräänkin kerran kadulla Ainoksi ja myös somessa kovimmat fanit ottavat yhteyttä roolihahmoon.

– Ihmiset kyselevät toisinaan, että olenko samanlainen kuin roolihahmoni. En ole, tämä on vain käsikirjoitettua draamaa, Voutilainen naurahtaa.

Myös Ainon viimeisimmät käänteet ovat kirvoittaneet fanien mieltä.

 – Olen saanut kahdenlaista palautetta. Toiset ovat, että go Aino, mutta osa pitää häntä ärsyttävänä hahmona. Se on mielestäni hyvä, kun se aiheuttaa ihmisissä tunteita.

Voutilainen pystyy nimeämään itsestään ja roolihahmostaan vain yhden samankaltaisuuden.

 – Me näytetään samalle! Voutilainen vastaa lopulta hetken emmittyään.

Voisiko Jasmin Voutilainen kuvitella olevansa roolihahmonsa ystävä? Haastattelun edetessä hän löytää itsestään ja Ainosta yhden samankaltaisuuden ulkonäön lisäksi. Katso yltä videolta!

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja