Järkyttävät kuvat: Äiti ja tytär ovat tuhlanneet omaisuuden kauneusleikkauksiin – esikuvina glamourmalli ja Barbie

Äidin ja tyttären unelma on vaatinut jo kymmeniä tuhansia euroja ja lukuisia leikkauksia.

Kun tätä naista katsoo, ei voi olla huomaamatta, että Barbie on 39-vuotiaan Georginan idoli. Fanitus on mennyt äärimmäisyyksiin, sillä tämä parikymppisen tyttären äiti haluaa näyttää suositulta nukelta hinnalla millä hyvänsä. Samaan aikaan tytär Kayla haluaa tehdä itsestään glamourmalli Katie Pricen kaksoisolennon.

Yhdessä äiti ja tytär ovat käyttäneet jo 75 000 euroa kirurgisiin toimenpiteisiin, kuten huulitäytteisiin, rintaimplantteihin ja botoxiin.

Haaveilu alkoi 11-vuotiaana

Muodonmuutokset eivät ole syntyneet hetken mielijohteesta, vaan niitä on suunniteltu jo usean vuoden ajan. Tytär Kayla alkoi haaveilla rintojen suurentamisesta jo 11-vuotiaana.

– Kun Kayla kertoi minulle, että hän haluaa rintaimplantit ja plastiikkakirurgille, olin iloinen, sillä halusin hänen olevan juuri tämän kaltainen henkilö, Georgina kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tytär on rahoittanut sekä omia että äitinsä leikkauksia muun muassa strippaamalla.

– En välitä siitä, että hän strippaa maksaakseen kosmeettiset toimenpiteemme, koska elämme unelmaamme. Olen todella ylpeä hänestä, äiti kertoo.

Georginan mukaan hän ei ole koskaan ollut huolissaan tyttärensä unelmasta ja sen vaativista operaatioista. Hänen mukaansa tytärtä inspiroiva Katie Price on vahva ja itsenäinen roolimalli.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti ja tytär kertovat olevansa toistensa parhaimmat ystävät ja tekevät kaiken yhdessä. Kaksikko suunnittelee jo seuraavia kauneusleikkauksia ja kirurgisia toimenpiteitä. Suunnitelmissa ovat ainakin nenäleikkaus ja takapuoli-implantit.   

Kaksikko kertoo saavansa paljon huomiota ulkona liikkuessaan. He eivät kuitenkaan anna ikävän huomion haitata, sillä he elävät tällä hetkellä unelmaansa. 

Korjattu: 26.4. klo 8.00: Kayla ei suurentanut rintojaan 11-vuotiaana, vaan alkoi vasta haaveilla operaatiosta silloin.

Lähde: Dailymail

Lue myös:

    Uusimmat