Järkyttävä video yhdysvaltalaisesta vankilasta julki: Vartija avasi sellin oven pahoinpitelijöille ja salli hyökkäyksen

1:57
Vartija käytti valtaansa häikäilemättömästi väärin.

Valvontakameravideo paljasti vanginvartijan väärinkäyttäneen asemaansa Missourissa Yhdysvalloissa. Vartija avasi lukitun sellin oven kahdelle muulle vangille, jotka pahoinpitelivät sellissä olleen miehen useiden minuuttien ajan. Vanginvartija ei yrittänyt lopettaa hyökkäystä tai kutsunut apua paikalle.

St. Louisin vankilassa tapahtuneesta väkivallanteosta on joutunut syytteeseen vanginvartija Demeria Thomas. Vanginvartijaa syytetään törkeästä pahoinpitelystä.

Valvontakameran videotallenteella näkyi, miten kaksi vankia lähestyi Thomasia ja keskusteli hänen kanssaan. Keskustelu käytiin korokkeen luona, mistä ohjailtiin sellien lukitusta. Hetkeä myöhemmin Thomas avasi yhden ovista ja kaksi vankia tunkeutuivat selliin ja pahoinpitelivät sellissä olleen vangin.

Pahoinpitely jatkui useiden minuuttien ajan, ja miehet muun muassa potkivat ja löivät uhria sellin sisällä. Thomas seurasi tilannetta läheltä, mutta ei kutsunut apua tai yrittänyt keskeyttää pahoinpitelyä.

Uhri sai hyökkäyksestä vakavia vammoja. Sairaalassa uhrilla todettiin aivotärähdyksen, leuan murtuma ja useita ruhjeita pään alueella. Vanginvartija Thomas ei koskaan raportoinut pahoinpitelyä tai järjestänyt uhrille hoitoa. Uhri pääsi sairaalaan vasta pari päivää myöhemmin, kun toinen henkilö huomasi vammat.

Katso video vanginvartijan julmasta teosta yläpuolelta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja