7-vuotias tyttö leikki huoneessaan ja sai luodista ohiajavasta autosta Yhdysvalloissa: ”Lapsen ei tulisi joutua sietämään tällaista”

7-vuotias tyttö leikki huoneessaan, kun sai yhtäkkiä luodista ohiajavasta autosta Yhdysvalloissa: ”Lapsen ei tulisi joutua sietämään tällaista” 1:30
7-vuotias tyttö sai luodista leikkiessään huoneessaan.

Poliisi ei ole saanut vielä kiinni laukauksen takana ollutta henkilöä.

Yhdysvalloissa Mainen osavaltiossa Frostin perheessä säikähdettiin viime perjantaina pahemman kerran. 7-vuotiaan Emahleeah Frostin isä Chuck Frost kertoo CNN:lle, kuinka päivä poikkesi normaalista.

– Tavallisesti perjantaina lapsi saapuu koulusta kotiin, syö välipalan ja leikkii huoneessaan. Viime perjantai ei kuitenkaan ollut samanlainen.

"Kannoin tytön keittiöön ja laskin hänet lattialle"

Alakouluikäinen Emahleeah Frost oli kyllä saapunut kotiin ja leikki huoneessaan, mutta tämän jälkeen tapahtui jotain odottamatonta. 7-vuotiaaseen osui luoti.

Frostin perheen talon ohi oli ajanut auto, josta poliisin selvitysten mukaan ammuttiin yhteensä viisi laukausta.

Emahleeahin vanhemmat kuulivat hätääntyneen tyttären avunhuudot.

– Kannoin tytön keittiöön ja laskin hänet lattialle. Painoin haavaa pyyhkeellä, perheenäiti Davina Frost muistelee.

Tapausta tutkiva poliisipäällikkö Joseph Massey Watervillen poliisiyksiköstä kertoo CNN:lle olevansa huolissaan väkivaltarikoksista.

– Erityisesti lapsiin kohdistuneet rikokset huolestuttavat meitä.

"Mitä tein väärin?"

Poliisi etsii laukausten takana ollutta henkilöä ja viranomaisten lailla myös perhe haluaa vastauksia kysymyksiinsä. Davinan ja Chuckin mukaan tytär on tapauksesta syvästi järkyttynyt.

– Hän kysyy meiltä, miksi joku halusi satuttaa häntä. Olemme koittaneet kertoa hänelle, ettei hän tehnyt mitään väärää eikä hän ansainnut tätä millään tavalla.

– Sietämätöntä, sietämätöntä. Kenenkään lapsen tai heidän vanhempansa ei tulisi joutua kokemaan tällaista, perheenisä kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat