Järkyttävä paljastus uutuuskirjassa: Jasper Pääkkönen joutui rajuun onnettomuuteen vuonna 2001

Jasper Pääkkönen kertoo, miten päätyi Spike Leen elokuvaan 2:40
Hollywoodin ovia kolkutteleva Pääkkönen kertoo, miten nappasi roolin Blackkklansman-elokuvasta

Markus Selinin elämäkerrassa ääneen pääsevät myös miehen ystävät kuten Jasper Pääkkönen. 

Markus Selin - Perustuu tositapahtumiin (Tammi) -kirjassa käydään läpi Markus Selinin värikästä elämää. Kirjassa ääneen pääsevät myös Selinin lähimmäiset. Yksi heistä on Pahat pojat -elokuvaa tähdittänyt Jasper Pääkkönen.

Pääkkönen paljastaa kirjassa, että oli vähällä kuolla auto-onnettomuudessa vuonna 2001. Porista Helsinkiin ajaneen Pääkkösen auto lähti tuolloin luisuun jäisellä tiellä. 

– Mazda saa vauhtia tien nyppylästä, liitää kaaressa, kierii ympäri ja törmää pohja edellä puuhun. Auto katkeaa. Vammoja tulee, mutta pahemminkin olisi voinut käydä, kirjassa kuvaillaan.

Seuraavana päivänä Pääkkönen soitti Selinille, ettei pääse tulemaan töihin. Pääkkönen kertoo muistavansa tuon puhelun edelleen elävästi. 

– Puhelimessa Markus moitti minua siitä, etten soittanut hänelle yöllä. Hän olisi tullut meidät hakemaan sieltä tienposkesta. Markus oli oikeastaan vihainen ja samalla hätääntynyt. Muistan, kun se sanoi: ’Luojan kiitos, että sulle ei käynyt mitään.’ Sanat yllättivät, kun ne kuuli Markuksen suusta ja ne tulivat painokkaasti, vilpittömästi, hän muistelee.

Veli-Pekka Lehtosen Markus Selin - Perustuu tositapahtumiin (Tammi) ilmestyy 26. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat