Jari Sillanpää alkoi jakaa saamiaan törkykommentteja somessa – fanit ja kritisoijat ilmiriidoissa

Muusikko Jari Sillanpää alkoi nostaa saamiaan kommentteja koko kansan nähtäville.

VIDEO: Jari Sillanpää astui julkisuuteen ensimmäistä kertaa huumekohun alkamisen jälkeen

Huumekohun keskiössä syksystä saakka vellonut iskelmätähti Jari Sillanpää, 52, alkoi jakaa Instagramissa kommentteja, joita ihmiset jättävät hänen kuviinsa. Sillanpään jakamien kommenttien sävy on varsin negatiivinen.

Eräässä kuvassa komeilee kommentti, jossa Sillanpäätä kutsutaan narkkariksi. Sillanpää kiittää kommentoijaa jakamansa kuvan yhteydessä. Toisen kuvan kommentissa häntä epäiltiin dopingin käytöstä Extreme Run -tapahtumassa. Sillanpää toteaa kuvan yhteydessä, että juoksu sujui hyvin ilmankin.

Sillanpään jakamien kuvien alla käydään kiivasta sanasotaa, jossa vastakkain ovat laulajan uskolliset fanit ja kärkkäät kritisoijat. Moni faneista kehottaa Sillanpäätä lopettamaan kommenttien julkaisun. 

– Jari, älä julkaise näitä. He saavat juuri sitä huomiota, jota haluavat. Nyt kun olet näistä julkaissut, niin kaikki innostuvat laittamaan niitä lisää, koska haluavat sinun julkaisevat ne ja tällä tavoin saavat sinun huomiotasi, eräs faneista toteaa.


Toisten mielestä kommenttien julkaisu on hyvä ratkaisu, joka voi laittaa pisteen törkypuheelle. 

– Ihan oikein Jari, että julkaiset näitä kommentteja. Ei kenenkään tarvitse kestää tuollaista kommentointia, oli sitten julkisuudenhenkilö tai ei. Tsemppiä! yksi faneista kannustaa. 

Keskustelua käydään myös siitä, että moni kommenttien kirjoittajista ovat lapsia. Sillanpäätä kritisoidaan siitä, että hän julkaisee alaikäisten julkaisemia kommentteja.

– Hei sä oot aikuinen ihminen ja laitat näitä alaikäisten kommenteja someen? Järki päähän, eräs kommentoija pyytää. 

– Tälläsissä tilanteissa pitäisi vaan aikuisen ihmisen tietää, että antamalla kiusaajien olla, se loppuu aikanaan, yksi toteaa. 

"Olenhan minä narkomaani"

Jari Sillanpää astui ensimmäisen kerran julkisuuteen huumekohun alkamisen jälkeen Enbuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelmassa maaliskuussa. Tuolloin Sillanpää kertoi, ettei ole koskaan esiintynyt huumausaineden vaikutusen alaisena. 

– "Laskussa" olen. En ikinä ryypännyt, kun menin keikalle enkä ole ottanut ikinä huumeita mennessäni keikalle. Se ei ole minua. Kun teen duunia, hoidan sen sataprosenttisesti, Sillanpää sanoi.

– Otan itse vastuun omasta elämästäni. Pystyn vetämään ja vedän keikat. Puhkun intoa kesän keikkojen lähestyessä. On ikävää, että ihmiset voivat tehdä etukäteen arvion, että Jari Sillanpää olisi kykenemätön vetämään keikkaa juhannuksena.

Haastattelussa Tuomas Enbuske kysyi Sillanpäältä suoraan, onko tämä narkomaani.

– Olenhan minä narkomaani. Olenhan minä alkoholistikin, vaikka en ryyppää, laulaja vastasi.

Voit katsoa haastattelun kokonaan videolta artikkelin yläosasta. 

Lue myös:

    Uusimmat