Jari Sarasvuo paljastaa: Twitter-kohu ja potkut ajoivat tauolle

Tänään ELC:issä vieraillut Jari Sarasvuo kertoo MTV.fille motiivit kuusi kuukautta kestäneelle mediatauolleen.  

Jari Sarasvuo vieraili tänään torstaina Enbuske & Linnanahde Crew'n syksyn ensimmäisessä jaksossa. Sarasvuo kuvailee MTV.fille tunnelmiaan palattuaan mediatauolta julkisuuden valokeilaan.

Sarasvuo kertoo päätyneensä mediatauolle twitter-kohunsa myötä vastaanottamien uhkailujen ja negatiivisen huomion seurauksena. Tilanne kärjistyi viime keväänä, kun Sarasvuon Ylen kannabisillan vieraasta twiittaamat kommentit aiheuttivat kohun. Aihetta käsiteltiin myöhemmin keskusteluohjelmassa. Kun Sarasvuo sai potkut talk show`staan, päätti mies pitää tauon.

– Pipopää-episodi oli viaton tilanne, ei siinä kenellekään pahaa haluttu, ja pyysimme anteeksi. Pieksentä ja uhkailu saivat tajuamaan, etten halua enää palata julkisuuteen. Siihen aikaan ei ollut mahdollista poistua julkisuudesta, mutta kun sain potkut ohjelmasta, niin tajusin että oli loistava hetki tauolle, mies kuvailee.

Mediatauko ei jatku

Aiemmin syksyllä antamassaan haastattelussa Sarasvuo kertoi jättävänsä julkisuuden uudelleen Enbuske & Linnanahde Crew'ssä tekemänsä  vierailun jälkeen. Sarasvuo kertoo MTV.fille, ettei toista mediataukoa ole luvassa. 

– En halua jatkaa sitä murjotustani, se on nyt tehnyt tehtävänsä, mutta en halua myöskään palata siihen tilanteeseen missä olin viimeksi. Kun lähdin tauolle, uskoin vilpittömästi etten palaa enää ikinä. Mutta kun kuukaudet vierivät, huomasin, ettei twiittailu ihan riittänyt. Yhteiset asiat kuuluvat minulle, se on ollut työtäni 25 vuotta, Sarasvuo pohtii.

Sarasvuo palasi julkisuuteen syyskuun alussa julkaistulla videolla, jossa mies istuu saunassa ja toivottaa katsojille terveisiä kadotuksesta. Video on herättänyt ihmisissä paljon kiinnostusta ja hämmennystä. ELC:issä toisen videon julkaissut Sarasvuo avaa hämmästystä herättänyttä ensimmäistä videotaan. 

– Videolla en puhunut uskonnollisesta sielun kadotuksesta, en vaan viitsinyt kutsua kadotusta nykyaikaisilla termeillä, mies avaa hämmennystä aiheuttaneen videon kadotus-viittausta.

Tulevan syksyn ja talven aikana miestä pitää kiireisenä tämän luoma Stronghold-nimellä kulkeva yhteisö, jota myös Sarasvuon julkaisemat videot markkinoivat. Runsaasti mediahuomiota herättäneitä videoita saatetaan nähdä tulevaisuudessa myös lisää.

– Nyt olen ruvennut miettimään, että näitä voisin tehdä. Televisioon en kelvannut, mutta osaan kuitenkin tehdä ohjelmia. Jos se olisi ihan schaissea, niin ei sitä 80 000 ihmistä kävisi katsomassa, mies heittää.

Katso Sarasvuon haastattelu Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa!

Lue myös:

    Uusimmat