Jari-Matti Latvalalta vihjailevaa puhetta Toyotan ensi kauden kuljettajista – "Herätän kysymyksen"

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala on ollut äärimmäisen tyytyväinen tallinsa kauteen. Ensi kauden kuskitilanteesta tallipomo antoi vihjailevan vastauksen.

Toyotan kausi tallipomo Jari-Matti Latvalan johdolla on ollut erinomainen. Kalle Rovanperä varmisti maailmanmestaruutensa Uudessa-Seelannissa ja seuraavaksi tähtäimessä on valmistajien mestaruus.

Miten Jari-Matti Latvala kommentoi Toyotan ensi kauden kuskitilannetta? Katso pääkuvan videolta.

Kun kaksi rallia on vielä ajamatta, johtaa Toyota Hyundaita 81 pisteellä. Latvala on ollut äärimmäisen tyytyväinen Toyotan edesottamuksiin.

– Onhan kausi ollut loistava. Olemme voittaneet jo kuljettajien ja karttureiden maailmanmestaruus. Merkkimestaruus on vielä työn alla. Voittoja on tullut paljon, mikä tosin kulminoituu siihen, että Kalle on ollut huippuvedossa, Latvala summaa.

– Olemme olleet koko ajan kilpailukykyisiä pois lukien Sardinia ja Kreikka. Voisi sanoa, että meidän automme on ollut kaikkein luotettavin.

Vaikka Toyota on ollut läpi kauden niskan päällä on Hyundai kirinyt japanilaistallin eroa vauhdilla umpeen.

– Puolestavälistä kautta Hyundai on ottanut välimatkaamme kiinni ja tullut tosi kovasti rinnalle. Se tarkoittaa, että kaudesta 2023 tulee paljon kireämpi. Jos haluaa uusia mestaruuksia, se tulee olemaan paljon haastavempaa.

Katso Jari-Matti Latvalan kommentit ensi kauden kuljettajatilanteesta pääkuvan videolta.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat