Jari-Matti Latvala ylistää uutta Toyotaa – "Se on enemmän vain kuljettajasta kiinni nyt"

Latvala: Auto parempi kuin koskaan, nyt enemmän kuljettajasta kiinni 3:01
Jari-Matti Latvala ylisti Toyotan autoa sen julkistamistilaisuudessa. 

Toyotan suomalaistähti Jari-Matti Latvala uskoo, että hänellä on käsissään rallin maailmanmestaruuteen riittävä menopeli. 

Latvalan, 33, viime kausi oli kaksijakoinen. Erittäin vaikeaa alkuvuotta seurasi pirteä suorittaminen Suomen MM-rallista lähtien. 

Latvalalta on odotettu jo vuosia tasaisia, mestaruustaistoon riittäviä otteita. Nyt kuulostaa siltä, että ainakin kalusto riittää MM-tittelin jahtaamiseen vajaan kahden viikon päästä alkavalla kaudella. 

– Olemme tehneet töitä edelleen, kehitys ei ole pysähtynyt. Auto on tuntunut paremmalta kuin koskaan testeissä. Tuntuu, että pienissä asioissa on päästy vieläkin eteenpäin. Ainahan autoa pystyy kehittämään, mutta kun olet riittävän lähellä, niin se menee sellaiseen pieneen hienosäätöön, Latvala pyöritteli MTV Urheilulle kauden 2019 autojen julkistamistilaisuudessa Birminghamissa lauantaina.  

– En toivo, vaan uskon, että autolla pystyy ajamaan voitosta joka kilpailussa ja olosuhteessa. Se on enemmän vain kuljettajasta kiinni nyt, Latvala summaa. 

Latvala kertaa pääkuvan videolla myös viime kauden tapahtumia. Alla Toyotan tallipomon Tommi Mäkisen ennakkokommentteja alkavasta kaudesta ja kuskeistaan. 

Tommi Mäkinen: Ilmassa vähemmän kysymysmerkkejä kuin vuosi sitten 4:35
Tommi Mäkinen ennakoi alkavaa rallikautta MTV Urheilulle. 

Lue myös:

    Uusimmat