Jari-Matti Latvala kaipaa muutosta autoonsa – "Sitten olisin tyytyväinen"

Ott Tänak nopein rallin avauksessa 1:24

Toyota-kuljettaja Jari-Matti Latvala sai hyvän aloituksen Argentiinan MM-ralliin, joka käynnistyi haastavissa olosuhteessa.

Latvala selvitti perjantaiaamun erikoiskokeet viidenneksi nopeimmin sateen liukastamilla sorateillä. Suomalainen on vain 8,8 sekunnin päässä rallia johtavasta tallikaveristaan Kris Meekestä.

- Aamupäivä oli haastava, mutta kilpailu on ollut mielenkiintoinen luonteeltaan. Haastavia paikkoja, liukkautta ja mutaa. Kokonaisuudessaan ralli on alkanut ihan hyvin, Latvala summasi päivähuollossa.

Latvala aikoi tehdä autoonsa muutoksia ennen iltapäivän erikoiskokeita.

- Autoon pitäisi saada pikkaisen lisää kääntyvyyttä. Sitten olisin tyytyväinen, Latvala sanoi.

Fordin Teemu Suninen lähtee iltapäivän kolmelle erikoiskokeelle kymmenennellä sijalla. Aamupäivän toisella pätkällä Sunisen auto kävi hetken vajailla tehoilla lammikon ylityksen jälkeen.

- Moottori meni aika sekaisin, eikä se oikein toiminut seuraavaan puoleen kilometriin. Toivotaan, että moottori on kohtuullisessa kunnossa, Suninen kertoi.

Sunisen ero kärkeen on 44 sekuntia.

- Ajetaan sen verran, mitä pystytään. Hulluja riskejä ei ole järkeä ottaa, mutta toivottavasti pystytään vähän parantamaan ajamista, Suninen suunnitteli.

Lue myös:

    Uusimmat