Teemu Sunisen WRC-auton kojelauta loisti kuin joulukuusi – "Ei tiennyt yhtään, kuinka pitkään auto kulkee"

38:01
Tulosruutu teki selkoa Meksikon MM-rallin tapahtumista Teemu Sunisen kommenttien kera.

Teemu Suninen aloitti hienosti Meksikon MM-rallin ensimmäisen kunnon ajopäivän. M-Sport Fordin suomalaiskuljettaja on kilpailussa toisena kuuden ajetun erikoiskokeen jälkeen.

Suninen nappasi kakkossijan haltuunsa perjantain ensimmäisellä erikoiskokeella. Päivähuoltoon tullessa jokelalainen oli 9,7 sekunnin päässä rallia johtavasta Toyotan Sebastien Ogierista.

– Ihan hyvin on sujunut. Varsinkin ensimmäinen pitkä pätkä meni niin kuin pitikin, mutta sen jälkeen oli hieman varovaista, kun kojelauta oli kuin joulukuusi. Siellä paloi muutama varoitusvalo, Suninen summasi MTV Urheilulle.

Suninen ei ollut yksin ongelmansa kanssa, sillä myös hänen tallikaverinsa Esapekka Lappi raportoi varoitusvaloista.

– Mittariston varoitusvalot toivat epävarmuutta. Ei tiennyt yhtään, kuinka pitkään auto kulkee. Pääasia on se, että olemme päässeet kohtuullisen hyvin ajamaan, Suninen sanoi.

Meksikon rallissa ajetaan perjantaina paikallista aikaa vielä kuusi erikoiskoetta, joista kolme on lyhyitä yleisöerikoiskokeita. Sunisen suunnitelmana on jatkaa varmaa suoritusta.

– Aamulenkki oli kohtuullisen ongelmaton ajon puolesta, meillä ei ollut mitään isompaa ohjelmaa. Koetetaan jatkaa samalla tavalla. Iltapäivän lenkki on varmasti haastava sekä lämpötilan että olosuhteidenkin puolesta, Suninen ennakoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja