Jared Leto hämmensi oudolla episodilla kesken gaalaillallisen – kieltäytyi syömästä huippukokin ruokaa ja veti esille erikoisen evään

Jared Leto kulkee tunnetusti ainoastaan omaa polkuaan, ja antoi osoituksen tästä koomikko Mae Martinille taannoin eräällä gaalaillallisella.

Yhdysvaltalainen näyttelijä-muusikko Jared Leto, 52,  tunnetaan uransa meriittien lisäksi kummallisuudestaan. Usea saattaa muistaa esimerkiksi kuinka vuonna 2020 koronapandemian puhkeaminen tuli Letolle täysin yllätyksenä noin kaksi viikkoa kriisin alkamisen jälkeen, sillä hän oli tuon ajan ollut meditoimassa aavikolla ilman kontaktia muuhun sivilisaatioon.

Koomikko Mae Martin jakoi hiljan Handsome-podcastissaan oman kokemuksensa Letoon liittyen, joka sai hänetkin raapimaan päätään. Kyseessä oli Martinin mukaan eräs gaalaillallinen, johon sekä hän että Leto olivat osallistuneet ja istuneet samassa pöydässä. 

– Hän istuu minua vastapäätä, ja hänellä on semmoinen kulttijohtajan kaltainen habitus. 

– Hänellä on aurinkolasinsa ja pitkät hiuksensa. Ja siellä oli todella uskomaton kokki, Michelin-tason kokki. Joten ruoka oli uskomatonta. 

Martinin mukaan huippukokki oli lopulta tullut tervehtimään ruokailijoita ja todennut, että toivottavasti kaikki pitivät ruuasta. 

– Ja sitten Leto sanoo: "Hmm, en aio syödä tätä", Martin kertoi lisäten muiden pöytäseurueen jäsenten kohotelleen kulmiaan tilanteessa. 

Koomikko kertoo Leton myös selittäneen tarkemmin, miksi hän kieltäytyi syömästä juhlaruokaa. 

– Hän sanoo: "Joo, koska sain kerran ruokamyrkytyksen yhdessä tällaisessa tilaisuudessa". Ja sitten kokki vastaa, että "Voi herra, voin vakuuttaa ettette saa ruokamyrkytystä minun ruuastani". 

Tilanne ei Martinin kertoman mukaan päättynyt tähänkään, sillä seuraavaksi Leto oli kurkottanut takkinsa taskuihin ja esitellyt niiden sisältöä. 

– Hän vetää sieltä välipalapatukan, energiapatukan, ja sanoo, että: "Siksi tuon aina tällaisia mukaan": Ja sitten hän avaa sen ja alkaa syödä sitä kokin edessä. 

Leto ei ole itse kommentoinut tapahtunutta. Hiljan artisti oli myös toisen, gaaloihin liittyvän somespekulaation kohteena, kun sosiaalisessa mediassa alkoi levitä meemejä oudoista kuvista, joissa Leto istuu Golden Globes -gaalan illallispöydässä täysin yksin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat