Jare Tiihonen paljastaa podcastissa omistavansa mustan Amexin – kulutusvaatimuksena yli 200 000 euroa vuodessa: "Hyvin toimii ja toimittaa"

4:52
Jare Tiihonen herkistyi Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Jare Tiihonen paljasti podcastissa omistavansa kuuluisan pankkikortin.

Ex-räppäri Jare Tiihonen kertoo Taakka-podcastissa muun muassa nykyisestä elämäntavastaan ja matkustaisestaan. Keskustelun yhteydessä Tiihonen kertoo hyödyntävänsä erityisesti American Expressin matkapalveluita.

– Sitä kautta bookkaan reissuni. Ihan hyvin se toimii, Tiihonen kertoo podcastissa.

Samalla Tiihonen mainitsee räppärikollegansa Brädin kysyessä omistavansa mustan Amexin eli kuuluisan, niin sanotusti rikkaiden ihmisten luottokortin. Kyseistä korttia ei voi erikseen hakea, vaan sen saaminen edellyttää kutsua joltakin toiselta mustan Amexin omistajalta.

Kortin käyttäjältä edellytetään erittäin tiukkojen ja salaisten kriteerien mukaista varallisuutta, luottokelpoisuutta ja kulutuskäyttäytymistä. Forbesin mukaan kyseisen kortin vuosittaiset kulutusvaatimukset Yhdysvalloissa ovat arviolta noin 250 000 Yhdysvaltojen dollaria eli noin 233 000 euroa vuodessa.

– Kyllä se on housujen värinen. Kyllä se hyvin toimii ja toimittaa, Tiihonen kertoi ja viittasi mustiin housuihinsa.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja