Japanilaismies shoppailee hyperautoja kuin suomalaiset perunoita – näitä Fenyr Supersporteja on olemassa vain kymmenen, ja tämä sankari osti niistä viisi

Näitä autoja on olemassa vain 10 kappaletta, mutta yksi japanilaismies meni ja osti niistä viisi.

Japanilainen autokeräilijä Tetsumi Shinchi on toden totta iskenyt silmänsä Fenyr Supersport -hyperautoon. Hän on nimittäin ostanut viisi kappaletta Supersportin Launch Edition -erikoisversioita, joita on valmistettu ainoastaan kymmenen kappaletta.

Libanonilaisen, mutta Dubaissa päämajaansa pitävän W Motorsin valmistaman auton hinta on ennen veroja noin 1,5 miljoonaa dollaria. Tällaisella summalla saa nollasta sataan 2,8 sekunnissa kiihtyvän ja 400 kilometrin tuntinopeuteen yltävän katuraketin. Ja ihmekös tuo, kun Fenyr Supersportin konepellin alta löytyy 3,8-litrainen kaksoisahdettu rivikutonen, joka tuottaa 780 hevosvoimaa.

Herra Shinchi ei ole kertonut, mihin hän tarvitsee viittä Supersportia, mutta tuskin menee pahasti metsään, jos veikkaamme yhden päätyvän ajoon ja muiden jäävän kokoelmien koristeeksi.

Mikäli Shinchin autokokoelma herätti mielenkiintosi, ilahtunet tiedosta, että siihen pääsee tutustumaan Mega Supercar Motor Show'ssa Japanin Fukuokassa vuonna 2021.

1:04
VIDEO: Tässä on lähes 2 000 hevosvoiman Lotus Evija.

W Motors on myös aavistuksen tutumman Lykan Hypersportin takana. Kyseinen auto on käytössä muun muassa Abu Dhabin poliisilla.

Fenyr Supersportia piti alun perin valmistaa ainoastaan 25 kappaletta, mikä on kuitenkin huomattavasti enemmän kuin Lykan Hypersportia, jonka tuotanto päättyi seitsemän yksilön jälkeen. Suuresta kiinnostuksesta johtuen Supersportin tuotantoa nostettiin 110 yksilöön, joista 10 on arvokkaampia erikoisversioita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja