Japanilaisessa eläintarhassa järjestettiin harjoitus leijonan karkaamisen varalta – hulvattomasta videosta huima hitti: "Minusta tuntuu nyt paljon turvallisemmalta"

Japanilaisen eläintarhan pakoharjoitusta pilkataan sosiaalisessa mediassa. Erityisesti eläintarhan leijonien reaktio naurattaa.

Japanilainen Toben eläintarha nousi otsikoihin järjestämänsä erikoisen harjoituksen vuoksi.

Siltä varalta, että eläintarhan leijonat pääsisivät karkaamaan esimerkiksi maanjäristyksen jälkeen, eläintarha järjesti harjoituksen, jossa leijonapukuun pukeutunut työntekijä hoiti karkaavan leijonan virkaa, uutisoi muun muassa Mashable.

Paikallisen uutisaseman video tapahtuneesta julkaistiin Twitterissä Spoon & Tamago -nimisellä tilillä. Videolla on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä, ja sitä on katsottu yli 4,6 miljoonaa kertaa.

Suositulla videolla voi nähdä, kuinka verkkoja ja ilma-aseita käyttävät työntekijät yrittävät napata "karannutta leijonaa", joka eräässä vaiheessa tönäisee yhden työntekijöistä maahan.

Kun työntekijät vihdoin saavat "osuman" leijonaan, he näyttävät vielä oikeaoppisen tavan leijonan siirtämiseen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minusta tuntuu nyt paljon turvallisemmalta"

Video herätti suurta hupia Twitterissä. Erityisen huvittavan videosta teki monen mielestä se, että siinä nähdään myös eläintarhan oikeiden leijonien kyllästynyt reaktio tilanteeseen.

"Leijonat miettivät, että 'mitä helvettiä tämä on?'" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Leijonat olivat hereillä kirjaimellisesti tehden muistiinpanoja. Olen huolissani." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mitä hittoa ihmiset tekevät?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minusta tuntuu nyt paljon turvallisemmalta vierailla Toben eläintarhassa..." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Työskentelin eläintarhassa, ja voin vahvistaa, että tällaisia harjoituksia tehdään. Erään kerran he tekivät sarvikuonoharjoituksen ja ajoivat hyvin hitaasti sarvikuonomerkillä varustetulla golf-kärryllä ympäriinsä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Mashable, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat