Jannika B:n ja Toni Wirtasen vauvalla suloinen hellittelynimi – lempinimi inspiraationa pienokaisen nimijuhlien leivonnaisten koristelussa

3:09
Näin upea oli Jannika B:n Venla-gaalan tyyli – "Piti teetättää puku, että mahtu maha kyytiin"

Jannika B:n ja Toni Wirtasen vauvalla on erikoinen, mutta sitäkin suloisempi lempinimi.

Muusikkopariskunta Jannika B:n ja Toni Wirtasentoinen lapsi sai hiljattain nimen, jota kaksikko ei kuitenkaan ole toistaiseksi tuonut julkisuuteen. Lapsen oikean nimen sijaan Jannika B paljasti Instagram-tilillään suloisen hellittelynimen, jolla pienokaista kutsutaan.

Kahden lapsen äiti kertoi postaamansa kuvasarjan yhteydessä, että syyskuussa syntyneelle vauvalle järjestetään vielä toiset nimijuhlat. Juhlien tarjoiltavien leipomisesta ovat vastanneet Wirtanen sekä avioparin esikoinen, 6-vuotias Martta-tytär.

Jannika B:n postaamia kuvia selaamalla näkyy, että täytekakun koristeena on macaron-leivonnaisesta tehty kilpikonna symboloimassa pienokaisen suloista lempinimeä.

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen tästä. Pääset selaamaan kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Ollaan kutsuttu meidän beibiä kilpikonnaksi, joten Toni ja Martta tekivät kakkukoristeet sen mukaisesti. Meidän pieni merikilpikonna ui kohti elämän suurta ja pelottavaa valtamerta, Jannika B kirjoittaa postauksensa kuvatekstissä.

Pariskunta ilmoitti viime äitienpäivänä odottavansa toista yhteistä lastaan. Tänä syksynä esikoulun aloittanut Martta-tytär puolestaan syntyi vuonna 2015.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja