Jannik Sinneriltä loistopelastus finaalissa – selostaja innostui: "Aijaijai"

Jannik Sinneriltä loistokas pelastus Miamin finaalissa 1:04
Jannik Sinner esitti loistokkaan pelastuksen Miamin finaalissa.

Jannik Sinner esitti häikäisevää tennistä Miamin ATP-turnauksen loppuottelussa, kun Bulgarian Grigor Dimitrov kaatui suoraan kahdessa erässä.

Sinner oli finaalissa täysin ylivoimainen, eikä bulgarialaisella ollut mitään jakoa, kun Sinnerin peli kulki joka osa-alueella. Painavien syöttöjen perään hänen tuliset peruslyöntinsä tylsyttivät Dimitrovin pelin totaalisesti, ja Sinner otti voiton eräluvuin 6–3, 6–1.

Toisessa erässä Dimitrov yritti vielä päästä peliin mukaan, mutta italialaispelaaja oli tylynä. Sinner esitteli nopeuttaan, kun hän haki yhden Dimitrovin pysäytyslyönnin, joka näytti jo kääntyvän selvästi bulgarialaisen eduksi. Sinner kuitenkin kipitti verkolle kuin tuulispää ja otti lopulta pisteen itselleen.

– Aijaijai. Taitavaa peliä puolin ja toisin, mutta Sinner on vaan kaikkialla, MTV Katsomon lähetystä selostanut Arne Six suitsutti.

Voit katsoa Sinnerin huiman suorituksen pääkuvan videolta.

Italialainen nousi turnausvoitollaan maailmanlistalla toiseksi. Dimitrovkin nousi hyvän turnauksen ansiosta maailmanlistan yhdeksänneksi.

Suomalaiset Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanen sen sijaan valahtivat montaa sijaa tuoreella ATP-listalla. Ruusuvuori tipahti 17 pykälää sijalle 65 ja Virtanen peräti 38 sijaa ATP-listan sijalle 165. Ruusuvuori ja Virtanen eivät ole mukana tämän viikon turnauksissa.

Lue myös:

    Uusimmat