Janni Hussi ajatteli ostaneensa suloisen joulukoristeen – lopputulos olikin karu: "Oliko ihan loppuun asti mietitty"

5:10
Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki

Janni Hussin ostama joulukoriste herätti kyseenalaisen mielikuvan.

Juontaja-mediapersoona Janni Hussi yllätti avomiehensä Joel Harkimon iloisesti tämän saapuessa Atlantin yli -kuvauksista.

Vaikka Hussi ei itse ole juurikaan jouluihmisiä, oli hän hankkinut joulukuusen ja sisustanut kodin niin sanotusti "joulukuntoon".

Hussi oli myös hankkinut myös pariskunnan Harri-koiraa muistuttavan koristeen. 

– Viritin meille tänne joulukuusen ja halusin siihen yhden spesiaalin koristeen, Hussi kirjoittaa julkaisussaan

Suloiseksi muistutukseksi tarkoitetun koristeen asettelu herätti kuitenkin ikäviä mielikuvia. Julkaisun toisessa kuvassa näkyvä koira-koriste roikkuu kuusessa kaulastaan, jonka vuoksi koira näyttäisikin kokeneen karun kohtalon.

– Koira näytti ihan hauskalta paketissa (sen piti olla meidän kuusen Harppuuna), mutta en ole ihan vakuuttunut oliko koristeen asettelu ihan loppuun asti mietitty, Hussi myöntää itsekin.

Hussi ja Harkimo ovat pitäneet yhtä jo muutaman vuoden ajan. Pariskunta kihlautui viime syyskuussa. Hussista on ihanaa elää suhteessa, jossa asiat ovat jo vakiintuneet.

– On oppinut toisen toimintamallit ja toinen on oppinut sun. Ei tarvitse esittää olevansa mitään muuta kuin on. Epävarmuuden ja jännityksen tilalle on tullut kunnioitus ja luottamus. Alkuhuuman haihtuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hommasta tulisi tylsää. Jokainen meistä muuttuu joka päivä, niin myös sä ja sun kumppani, kaveri tai vanhempi. Me usein taannutaan ajatukseen, että tunnetaan lähimmäisemme paremmin, kun todellisuudessa tunnetaan. Ja siksi ei osata enää olla kiinnostuneita heistä. Mä ajattelen, että aidosti kuuntelemalla toista, sä voit oppia joka päivä uutta lähimmistäsi, Hussi kirjoitti aikaisemmin. 

Harkimo ja Hussi rakentavat parhaillaan taloa Sipooseen Hjallis Harkimon naapuriin. Hussi kuvailee appiukkoaan Linnanahteelle ylistyssanoin, vaikka hän myöntääkin jännittäneensä ensimmäistä tapaamista Hjalliksen julkisuuskuvan vuoksi.

– Hän on lämmin ja perhekeskeinen. Totta kai hänellä on piinkova bisnespuoli myöskin, Hussi kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja