Juontaja Mari Valosaari menee kesällä naimisiin – teki kuukauden testin, joka paljasti läheisimmät ystävät: "Lopulta häävieraslistasta tuli aika lyhyt"

Mari Valosaari kommentoi MTV Uutisille tuoreita elämänkäänteitä.

Fitnesspäiväkirja-ohjelmasta aikoinaan julkisuuteen tullut juontaja Mari Valosaari on uuden rakkauden ja työn äärellä. Valosaari kertoo tavanneensa vuosi sitten Instagramin kautta miehen, jonka kanssa hän saa jakaa yhteisen intohimonsa hevosiin.

– Juttelun taso on ihan erilaista kuin koskaan ennen yhdenkään miehen kanssa. Voidaan puhua yhteisestä harrastuksesta ja intohimon kohteesta, Valosaari kertoo.

Parin rakkaus on edennyt nopeasti, ja koronavuosi edisti muuttoa saman katon alle. Pian mies jo kosikin.

– Kosinta tuli täytenä yllätyksenä. Oletin, että me menemme minun isoäidin kanssa piknikille rannalle. Siellä sitten olikin saksofonit soittamassa ja kukkalaitteita. Se oli erittäin romanttinen kosinta, johon oli nähty vaivaa. En olettanut, että sitä olisi tullut siellä.

”He ovat itse itsensä karsineet vieraslistalta”

Pari aikoo avioitua ensi kesänä, ja hääsuunnitelmat ovat edenneet jo pitkälle. Vieraslistan laatiminen oli Valosaarelle helppoa.

– Tein erikoisen päätöksen häävieraslistasta, kun en osannut päättää, koska ystäviä on niin paljon. Tein kuukauden ajanjakson, että en soittanut kenellekään ja katsoin, ketkä soittavat minulle. Ne ketkä soittivat ovat häävieraslistalla.

– Vieraslista on aika lyhyt. He ovat itse itsensä karsineet vieraslistalta, Valosaari vitsailee.

Välit kunnossa ex-mieheen

Valosaari oli aiemmin naimisissa muusikko Jontte Valosaaren kanssa ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Uusi mies ja ex tulevat keskenään myös hyvin toimeen.

– Ei ole ollut mitään kärhämää missään muotoa. Erittäin normaalit ja terveet välit.

Rakkauden myötä Valosaaren työnkuva on myös muuttunut. Nainen tekee edelleen osittain töitä Radio Novan tuurajana, sekä etäjuontokeikkoja.

Uusi työ hevosten parissa

Valosaari kertoo kuitenkin siirtyneensä yhä enemmän hevosmaailman kuvioihin. Hän välittää uuden miehensä kanssa hevosia asiakkaille. Tavoitteena on myös pitää ratsastustunteja, sekä kehittää omaa uraa esteratsastajana.

– Häntä kiinnostaa myös tämä sama homma. Ostetaan ja myydään hevosia, se on yhteinen intohimo. Tätä kohden olen ollut jo menossa useamman vuoden, Valosaari kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat