Mainos

Janne on mukana Love Island Suomi -ohjelmassa – uskoo olevansa täydellinen poikaystävä!

0:53

Tutustu Love Island Suomi -uutuusohjelmassa ensimmäisten saarelaisten joukossa saarelle muuttavaan Janneen!

Nimi: Janne
Ikä: 22
Ammatti: hissiasentaja
Paikkakunta: Espoo 


Love Island Suomi -ohjelmassa saarelle astelee ensimmäisten joukossa Janne, 22. Janne kokee, että elämässä on kyse hauskanpidosta. Mies kuvaileekin itseään energiseksi ja urheilulliseksi häseltäjäksi. Jannelle rehellisyys on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista naisessa. Hän haluaisi löytää kumppanin, jonka kanssa matkustella, ja ehkä joku päivä muuttaa vielä ulkomaille. Parisuhteessa Janne uskoo olevansa romanttinen ja täydellinen poikaystävä.

Love Island Suomi on syksyn 2018 kuumin reality, jossa joukko upeita sinkkuja pääsee viettämään unohtumatonta ja lämmön täyteistä syksyä hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle ja mikä tärkeintä, etsimään itselleen rakkautta! Ohjelma nähdään Subilla.

Pelkkää aurinkoa ja lämpöä ei kuitenkaan ole luvassa, sillä Love Island Suomi -jättirealityssä voi tapahtua mitä vain, milloin vain. Uutuusohjelman käänteisiin katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi puhelimeen ladattavan, ilmaisen applikaation avulla. Applikaatiolla pääsee paitsi osallistumaan, myös seuraamaan Love Island -elämää jaksoissa näkemättömän materiaalin parissa.


Love Island Suomi Subilla kuutena iltana viikossa alkaen 25.9. klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.