Janne Kataja sai kerran peräänsä Karhu-ryhmän – näin kymmeniä poliiseja vaatinut välikohtaus eteni: "Minut laitettiin seinää vasten, kun pääsin bussista ulos"

2:38
Kuutamolla-juontaja Janne Kataja kertoo saaneensa kerran peräänsä Karhu-ryhmän – paljastaa videolla miksi

Janne Kataja harmittelee sitä, ettei pääse itse kunnolla metsästämään valheita totuuksien joukosta Kuutamolla-ohjelmassa.

Kuutamolla-ohjelman juontaja Janne Kataja on viime vuosien aikana kunnostautunut todellisten "retro-ohjelmien" juontajana, mikä miestä ei haittaa. Hän kertoo tekevänsä mieluusti ohjelmia, jotka joskus on hyviksi havaittu, sillä niiden parissa työskenteleminen tuntuu tietyllä tavalla turvalliselta. 

Kajatalla itsellään on myös Kuutamolla-ohjelman suhteen omaakin tunnelatausta. 

– Muistan tämänkin ohjelman parissa viettäneeni monia iltoja nuoruudessa näitä katsoessa, Kataja kertoo. 

Kuutamolla-ohjelmassa nähdään joka jaksossa kolme studiovierasta, jotka kukin vuorollaan esittävät kolme väittämää itseensä liittyen, joista kaksi on totta ja yksi valhe. Muiden studiovieraiden tehtävänä on pyrkiä paljastamaan valhe totuuksien joukosta.

Kataja harmittelee, ettei hän itse pääse kunnolla osallistumaan valheen metsästykseen ohjelmassa, vaikka hän saakin hieman arvailla sekä esittää kysymyksiä. 

– Olen huomannut, että aika hyvin poimin usein sen valheen sieltä. Se on varmaan katso kun on kahden nuoren lapsen isä, niin on oppinut kuulemaan kaikkia meriselityksiä, Kataja pohtii. 

Miehen mukaan totuudet erottuvat selkeästi valheiden joukosta muun muassa siten, että kun totuus kyseenalaistetaan, alkaa ihminen kiihkeämmin väittää vastaan. Kataja myöntää, että hän on itsekin saattanut joskus palturia suustaan päästää.

– Kyllä mä varmaan ihan valkoiset valheet olen taitanut tässä elämässä, että mähän valehtelisin jos sanoisin, että en.

Katajalla itselläänkin olisi myös uskomattomia tarinoita kerrottavanaan. Aikoinaan mies sai peräänsä nimittäin poliisin Karhu-ryhmän, kun hän oli mukana järjestämässä näyteltyä bussikaappausta. 

– Minut laitettiin seinää vasten, kun pääsin bussista ulos, Kataja muistelee tapausta.

Kuinka Janne Kataja sai aikoinaan Karhu-ryhmän peräänsä? Katso yllä olevalta videolta!

Kuutamolla MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21. Tämän illan jaksossa mukana ovat Joonas Nordman, Li Andersson sekä Ile Uusivuori. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja